Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lesz rá még idő, akkor azzal is megyek! Gondoltam rá már én is. Bár a legjobban a Burgmanra vagyok kiváncsi: Mit istenitenek benne annyira?
akkor te indulj el a balaton körül a másik irányban, ott találkozunk!
http://suzuki.fullgas.hu/hirek...

szerintem neked tetszeni fog a gsx 125Of is, doboz hegyek! Nekem marha kellemes csalódás volt, arra átülnék! 96 LE, de a 1O8 NM 35OO-tól megvan. Nagyon brutál volt!
Nem, majd előre beregisztrálsz engem is. Köszi!
én nem megyek lassan..nem baj,?
én is mennék...600es gixxerel képbe vaok,de az 1000es izgat..picit..
OK! Szerintem mi is megyünk! Nem regisztrálok, oszt majd csak lesz valami? Én ki szeretném próbálni a 650-es Burgmant is utassal! Meg persze a nagy gixxert! Ha reggel 8 kor indultok Veszprémből, akkor Litéren becsatlakozunk! Dobozokat vigyek?
mintha nem tudnád hogyan megyek.... kényelmesen, nézegetősen! Max az elkerülőn odahuzzuk egy kicsit.
persze, a csajommal.... motortartozék, vele kell kipróbálni, hogy jó-e, vagy nem! A neten írja, hogy kell regisztrálni, de itt sem kellett, meg van egy veszprémi srác, ő volt fent a győrin is, azt mondta ott is érkezési sorrendben mentek. Oda megyünk korán, aztán beírjuk magunkat szépen egymás után mindegyikre, amelyikkel menni akarunk!Reggel megyünk, sztem egy 8körüli indulással!
Ha lassan megyünk megyek én is. Bár délután 3-ra itthon kellene lennem.
ha lassan megyünk, lehet, hogy elkísérlek
Szép estét!
Regisztráltatni kell? Egyedűl mész? Vagy benzintyúkkal? Délelőtt, vagy délután? Válaszoljál csak gyorsan!
Szombaton Balatonbogláron Suzuki tesztnap, mint amilyen volt itt az Aréna parkolóban a múltkor! Csak ide hozzák az 1OOOes gixert is, meg a B-kinget! Jómagam megyek, valaki csatlakozik?
dóóóólgóóóóztaaaaam
nem vártam mást (:
Most értem haza, már nem akarlak zavarni,...fővezér...
Köszönöm szépen!

Aksi valószínűleg! Fel lett töltve, furcsán indít de indít azóta...
Pedig ott már nem is siettem...
Csak úgy suhantál velem szembe a kék dobozaiddal,hamar rájöttem ki is az! füzfőről jöttem tobruk fele a dombon,mi meg atöbbiekkel balatont kerültnk!
Csak elugrottunk füredre fagyizni, és a magasparton kötöttünk ki. Csak annyira esett, hogy összekente a Drága mocimat. Mondjuk a dobozból most szettem ki az 5 napra berakott ruhámat, meg a túlélő italt.
Kenese?
de jó neked...
túra volt..?
azért mondtam, 5O-5O ..... az én világomhoz a másik áll közelebb! De mondtam, gyere edzeni és akkor a kockagumival is elbírsz!