ragozhatod...utcai gumi, kockára kopik az élettartama felénél,és élvezhetetlenné teszi(számomra)a kanyargászást..
slick illegális és esőben csúszik..
nem lehet b@szni és szűznek is maradni egyszerre..
Városba nem biztos hogy egy 1000es Tünci az ideális futkározós megoldás..
A hegyes profil és az hogy soha nem kopik kockára mint egy 40-50ezres utcai csodagumi 2-3ezer km után nekem mindennél többet jelent.
Ami viszont most fent van nekem, CONTI ENDURANCE(24órás versenyekre kifejlesztett slick) ez maga a menyország ../60 as! az új verseny gumik már ilyenek..50! fokon leadja a tapadását és még hegyesebb..
Jó ez a vágott slick..........35fokban, 6Ofokos aszfaltnál! Ma mentem egy kicsit, ez a legjobb idő, 2Ofok, nem rohadsz be a bőrcuccba....de ide ez a gumi foscsi! Ugyan úgy csúszkál mint a rongyá kopott sportgumi! Megmelegedni nem akar városban, de cserébe ha megtette hamar lehül! Mindegyik körforgalomból való kigyorsításkor mászott el a segge kereszbe! Városon kívül fasza, előbb utóbb megmelegszik, de tapadástechnikai okokból ilyet venni utcára.... ....... olcsó, fasza! Hegyes profil, fasza! Nyári meleg, fasza! tavasz, ősz....mostanában nyár, hűvös aszfalt, csöpörgő eső idönként, nagy szar! A vélemény: 5O-5O.
lassan vége a füldugó tesztnek..
egy forintot sem ér..sztm...
kamu, megtévesztés...átbaszás..
beszédhangot kiszűri, hja..faszt...mindent átenged azért érzed úgy mindha ...
egy szivacsos 100Ftos nagyságrendekkel többet tompít..
slick illegális és esőben csúszik..
nem lehet b@szni és szűznek is maradni egyszerre..