Gabrossival megálltunk Tapolcán,,,mondom neki, olyan fura volt két személlyel a Bandita,,,,lehet,hogy lapos a gumi?odamegy,megnézte analóg a hüvelykujjával,,,,,azt mondta,jó az,,,,,jól van mondom,ha Te mondod,,,,,,,elköszöntünk,mert sietett haza,,,,hát,csak meg nézem és azt pisztollyal,,,,jól tettem,,elöl 1.4,hátul 1.2 bár volt,,,,,felfújtam 2.2re,hátul 2.5re,,,hú de jót döntögettem hazáig,,,,mennem kell holnap is egy jó kanyargósast,,,valaki?
nekem teljesen mindegy, énnekem egy darabig úgy is maltatal felé kell mennem!most voltam st.johann im pongau-ban megnéztem a liechtensteinklamm-ot... oda érdemes lenne elmennetek!gyönyörű
múlt héten voltam pont ott!engem is szért vert az eső!találkoztam 10 szegedi motorossal....így nem nagyon zavart minket az eső sem...lehet jobban teszitek ha vártok,már 4 hete szinte minden nap esik ez a k....... eső!:( piton225@totalcar.hu
:).....spittal,millstettersee -nél tudnánk is találkozni, kellemes kis tó,.....és onnét a közelben vannak jó helyek.....pont félúton találkoznánk.Várom a részleteket!
Tud valaki valamit arról a balesetről, ami ma délután történt (5-6 óra körül) Csesznek és Zirc között?