Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Tud valaki valamit arról a balesetről, ami ma délután történt (5-6 óra körül) Csesznek és Zirc között?
enyém is,de azért a tiéd az eléggé olaszos desing...
jaaa elég csinos volt a lábam, de ez sportcipős mutatvány volt!
semmi rossz dolgot csak nem tudom mikor tudok hazamenni
jövő 7re talán jobb lesz, de én már nem hiszek semmiben:(
Talán az agysejteket. Így már csak 3 diplomát tud már csak szerezni a srác a betervezett 5 helyett.
kit végeztél ki?
Tegnap kivégzés volt a sundance parkban, alkalmatlan vagyok ma a két kerékre!
Te lábad is szép lett és neked is a bal Sidi csizmában lett ilyen?
mert?mit csináltál?
Mit mondanak a híradások, milyen idő lesz felétek a jövő héten?
Tapolca...áááááá. a lakhelyem,sajna mostanában nem kell átlépnem a város táblát:(
12.30-ig ráérek
Gabrossival megálltunk Tapolcán,,,mondom neki, olyan fura volt két személlyel a Bandita,,,,lehet,hogy lapos a gumi?odamegy,megnézte analóg a hüvelykujjával,,,,,azt mondta,jó az,,,,,jól van mondom,ha Te mondod,,,,,,,elköszöntünk,mert sietett haza,,,,hát,csak meg nézem és azt pisztollyal,,,,jól tettem,,elöl 1.4,hátul 1.2 bár volt,,,,,felfújtam 2.2re,hátul 2.5re,,,hú de jót döntögettem hazáig,,,,mennem kell holnap is egy jó kanyargósast,,,valaki?
velünk kellett volna jönnöd ,,,végig jó időben gurultunk,,,kellemes tempó gyér forgalom

holnap gurgula valamerre?
nem vicces
Miért? Kivetted a vitrinből?
kapja be az időjárás koszos lett a motorom
egyeztetünk
nekem teljesen mindegy, énnekem egy darabig úgy is maltatal felé kell mennem!most voltam st.johann im pongau-ban megnéztem a liechtensteinklamm-ot... oda érdemes lenne elmennetek!gyönyörű
szia

A Nockalm-on megyünk végig, Maltatal-hoz Kremsbrücke felöl érkezünk, nekünk ott jobb lenne a tali
Én mindenesetre imádkozom, hogy az eredeti időpontban menjünk!
(Kellett neked emlegetni az esőtánc dolgot?! )
múlt héten voltam pont ott!engem is szért vert az eső!találkoztam 10 szegedi motorossal....így nem nagyon zavart minket az eső sem...lehet jobban teszitek ha vártok,már 4 hete szinte minden nap esik ez a k....... eső!:( piton225@totalcar.hu
:).....spittal,millstettersee -nél tudnánk is találkozni, kellemes kis tó,.....és onnét a közelben vannak jó helyek.....pont félúton találkoznánk.Várom a részleteket!