Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valószínű egy héttel halasztjuk a rossz idő miatt, július 6.-án 14.00 körül leszünk Maltatal-i víztározónál. Légyszi írd meg az e-mail címedet

Kösz
Gábor
De jó, hogy jelentkeztél! Ha nem írtál volna, akkor csúnya verésben lett volna részem. Ha aggregál befejezi a családi programot, akkor nyilatkozni fog. Remélem pozitívan. Én csak a titkárnője vagyok, és a nyomozó munka, meg a gépelés volt a feladatom.
jól van, csak a számat jártattam, dolgom van akkor, de ha megmondod meddig tart, lehet kinéznék később!
Hellósztok!Tojci rám írt h. jövőhéten jöttök felém motorozni!Szerdán pont szabad v.ok!mikor és hogyan jönnétek?voltam nagyon szép helyeken, tippeket tudok adni, képeket meg látthattok facebookon!
12.30-ra kint leszek, velem tartasz? utána ehetnénk egy velőst Füreden a 6 lépcsősben
Hívd el a szlalom versenyre, és lehett, hogy ott jobban össze tudtok barátkozni.
Meddig tart? ...... mi itt szoktunk beszélgetni!
megjött az anyósom, és még maradnom kell
Nem úgy volt, hogy ilyenkor már kint vagy? Vagy nem jött a "kedves mama"?
paprikajancsi, húzz át a Tuono topikba, utána dumálj
aha.... mi van, rosz a dezodorom? A mikulás rallyra még szóltál nekem is! Ki vagy rúgva!
meló után hívj, lehet még kint leszek
Jó Neked.
délelőtt
Nekem nincs mitől tartanom, de hát nem engednek.. látod milyenek!
Reggel megyek 6ra, csak 14óra után érnék ki.
Mikor mész ki?
szombat Szentkirályszabadja reptér extrém szlalom verseny? jön az anyósom mennem kell a háztól
Szép kép!
nem csatolja a képet
kép
eső menők
Kár.... Remélem legközelebb még fotózni sem lesz lehetőség ..... tehát nem lesz legközelebb.
egy kép készült távolról