Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, mert nincs GPS tartóm!
a gazdáját kell helyrepofozni, az hatásosabb
de jó, te vezeted a csapatot
a 4 perc pihi is bőven megvolt amúgy...

Aksi esélyes, mert tényleg XX is mintha ilyesmit reagált volna, miután Aksi meghalt...

Holnapra próba aksi kellene és akkor tuti lenne
Jó éjt!
na,jó éjt!
sziasztok!

Mikor részegen kérdi egy rendőr.....na az tényleg nehéz lehet.
részegen milyen nehéz,mikor kérdi valaki,vagy egy rendőr,,,nekem meg még a vezetéknevem is brutál és hosszú osztrák név,,,,igazoltatáskor nézett a rnedőr,,,mondom tudom,a pizzarendelés is negyed óra,ebből 3 perc a pizza 12 perc mire megért a nevem,

De F3 ban nincsen ám dőlés mérő. Ha eldől akkor a kezünkkel kapcsoljuk le a motort vagy megvárjuk, hogy a karbiból kidőljön az összes benya.
Ezek a nyomorúlt szülők direkt olyan nevet adnak a gyereküknek, hogy kis korukban nehezen tudják azt kimondani. Ezt a hagyományt követve adtam a fiamnak a Kristóf nevet. Néha még nekem is nehéz baki nélkül kimondani.
Hála Istennek nem ismerem a dőlésérzekelő tényleges működését, de ha leállítja az AC-t, attól még az önindítónak simán forgatnia kéne az motort. Max nem indul be. Viszont ha kattog, akkor azt jelenti, hogy az önindító ugyan elindulna, de mivel az akksi nem tud megfelelő indító áramot produkálni, ezért nem tud forogni, csak katt-katt-katt. Szerintem.
Pici voltam,nem tudtam rendesen kimondani,hogy Krisztián,csak hogy kikián,,,aztán kiki maradtam
nem én már gyerekkorom óta kykee vagyok
Biztos nem fordítva volt?
ellopta a nevem
látni kéne
Akkor miért kattog?
F3 ban tudtommal nincsen olyan.
Kyki kyonari
nem nem,,,,akksi le 4 perc pihi,majd vissza
Holnap mehetnénk egy Balatonringet,,,,,
Az elvileg gyujtás le-vissza után helyreállna. Szerintem.
tőlem?
dölésérzékelőt kell helyrepofozni,azért kattog,,,,
ja,ezt már láttam nem oly rég és azonnal recskáztam,nagyon beteg az elme De te is nyomod már így