Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, ha nem tetszik, helyettesíthet a barátnőd
igazad van, már nem lesz veled és velem , megjött a gumi, mi már örökké egymásé leszünk , együtt utazunk el
"Mostantól fogva megmondom, hogy lesz velem és veled! Nem lesz olyan, hogy te meg én! Soha többé!...... Két dolog van. Erről nem beszélsz senkinek!Ez a dolog megmarad köztem és közted. Ez nem tartozik már senkire! Kettő. Még ma elutazol, ma este! És ha elutazol, el vagy utazva! Különben véged...! Veszprémben nincs maradásod!"
tudom, hogy nagyon fáj, de viseld férfiasan
na most megyek át, szétteszem az arcod!
csak azért nem szóltunk, hogy a hibákat kiküszöböljük (ergo szitttyu-t és gabro-t a kettő tökéletlent nem hívtuk magunkkal)
Volt......nem szóltatok!
fú, az jó volt, elmebeteg tempót jöttünk! Utol kellett érnem ATI-t!
tökéletesek voltunk
volt hiba?
jól láttad
20 perc és ott a kütyüd!
jó volt
bingo
Az is ird fel, hogy mikor fotóztad, mert nem mindegy a napszak meg ilyemi sem. Nem gyenge kis könyvet fogsz irni mre a végére jutsz.
Aha kösz kipróbálom.
Tipp: Lehet, hogy vízbe kéne mártani a matricát, a felületre rakni, majd lehúzni a hordozó felületet.
Meg tudjátok mondani h ezt a matricaszettet h lehet felragasztani?

http://www.egumotors.hu/4271-m...

Nem tudom mert a fólián marad és ha ráragasztom a motorra fóliával és le akarom szedni jön a stage 6 felírat is vele együtt, tudom h ez nem az a fórum de sürgős lenne most jó az idő, köszi
jól láttam hogy ma egy kyykeee féle bandit és egy kék XX-es plusz egy másik motoros hajtott füzfő irányába a 71esen?
A füred-veszprém távra gondolok.
0,1 lóerős, de rövid idei akár 1,2 is lehetek
Szamaras kép: ja, ennyire ledöntve kanyarban igencsak lemennék a pályáról, de ott volt a fotósom
Napos képek: igazából egy tucat készült, akadt bemozdult is, nem rendelkezik a gép képstabilizátorral. Meg játszom a beállitásokkal, egyszer kiülök valahova fényképezni, és felirom az adott kép beállitásait
Viszont rossz helyre nézel, igy ne csodálkozz, ha elcsacsizol!
Igazából szinte csak a nap a különbség. Hiszen kinek mi tetszik, de mivel tudtál csinálni 2 féle képet is igy szerintem semmi rossz nincsen benne. A színeket meg hiába mondom, hiszen az az érzékelőkön múlik eléggé. Az első képen a háttér homályosabb. Talán ennyi kivetni valót találok az első rovására. De csak ha jól megnézem.
De Te hány lóerős vagy? És hogy fogod meghajtani a 140 es gumidat?
A teljesítmény adó a betegbiztosítás A benzin a sör és cangával is lehet sebességet szegni. Csak nehéz.
Így kell kiülni?