"Mostantól fogva megmondom, hogy lesz velem és veled! Nem lesz olyan, hogy te meg én! Soha többé!...... Két dolog van. Erről nem beszélsz senkinek!Ez a dolog megmarad köztem és közted. Ez nem tartozik már senkire! Kettő. Még ma elutazol, ma este! És ha elutazol, el vagy utazva! Különben véged...! Veszprémben nincs maradásod!"
Nem tudom mert a fólián marad és ha ráragasztom a motorra fóliával és le akarom szedni jön a stage 6 felírat is vele együtt, tudom h ez nem az a fórum de sürgős lenne most jó az idő, köszi
0,1 lóerős, de rövid idei akár 1,2 is lehetek
Szamaras kép: ja, ennyire ledöntve kanyarban igencsak lemennék a pályáról, de ott volt a fotósom
Napos képek: igazából egy tucat készült, akadt bemozdult is, nem rendelkezik a gép képstabilizátorral. Meg játszom a beállitásokkal, egyszer kiülök valahova fényképezni, és felirom az adott kép beállitásait
Igazából szinte csak a nap a különbség. Hiszen kinek mi tetszik, de mivel tudtál csinálni 2 féle képet is igy szerintem semmi rossz nincsen benne. A színeket meg hiába mondom, hiszen az az érzékelőkön múlik eléggé. Az első képen a háttér homályosabb. Talán ennyi kivetni valót találok az első rovására. De csak ha jól megnézem.
De Te hány lóerős vagy? És hogy fogod meghajtani a 140 es gumidat?
A teljesítmény adó a betegbiztosítás A benzin a sör és cangával is lehet sebességet szegni. Csak nehéz.
http://www.egumotors.hu/4271-m...
Nem tudom mert a fólián marad és ha ráragasztom a motorra fóliával és le akarom szedni jön a stage 6 felírat is vele együtt, tudom h ez nem az a fórum de sürgős lenne most jó az idő, köszi
Szamaras kép: ja, ennyire ledöntve kanyarban igencsak lemennék a pályáról, de ott volt a fotósom
Napos képek: igazából egy tucat készült, akadt bemozdult is, nem rendelkezik a gép képstabilizátorral. Meg játszom a beállitásokkal, egyszer kiülök valahova fényképezni, és felirom az adott kép beállitásait
A teljesítmény adó a betegbiztosítás A benzin a sör és cangával is lehet sebességet szegni. Csak nehéz.