Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hááá,májustól decemberig mentem ennyit 2006ban
Ez lemaradt!
Ezt hátra is fel tudod rakni, - és nem is drága -mert vannak hozzá gyári pántok! Meg nehogy már mindenki fel lesz málházva, Te meg csak vigyorogsz a kávérészereden!
(Nekem is ilyen van, tehát biztosan jó. )
Az legyen egy Burgman 650-es! Én biztos veszek egyet, ha lesz annyi lém!
Volt egyszer egy ismerősöm, aki szintén R1-el nyomta, és -meg ne haragudj! - hasonló adottságokkal bírt, mint Te. Hát mit ne mondjak, volt egy látvány, ahogy nyújtozkodott a kormányért, meg pipiskedett, mert nem ért le rendesen a lába.
Tessék!
robiból min egy 500-ast , de nem lesz egyszerű, az FZ1 örök motor, soha nem lehet eladni
lehet igazad van, nagy megmondó...
akkor csak egy robogót veszek...
24 000 km 1997-ben
öregember gondold végig , a pocitól majd nem éred el a térded magasságában lévő kormányt
úúúúltra déézi...
szeptemberben szögra akasztom a bukót..
kb.25lesz addígra a traktorba...
25 egy szezon alatt...
valaki még ennyit?
eladom...
R1 lesz, majd az utódja(jövőre talán)természetesen csak szalonból O kmes...ráköltök mégegyxer annyit és csak pályázok..közúton max egy 50 köbcis roboróóó
ne bántsd, olyan szépen kávézott ma velem
ultra király vagy
últra, mi? talán ULTRA GECI KOMOLY!
Csak infót gondoltam, hogy átadj, nem meghívót!
neeeeeeeeem, így is már túl sokan vagyunk
Főnök! Az XX topicban Neked való kérdés van!
az biztos,,,igazad van,,ultra sensitíve
közelít...prontot használok, így nem tapad annyi bogár...bár lehet hogy csak placebo hatás....mindenesetre a Motul-tól tuti tisztább lenne a motor! Majd Tarka megmondja!
Nem, mert ez a dugó a beszédhangot átengedi...főleg a középmély baritont! ...meg a Lady gaga számokat is hallani benne asszem!
dehogy szelektív, inkább szenzitív
amúgy is,mert szelektív a srác
ezután szavaink nálad süket fülekre találnak
Kiváncsian várom
Megkaptam az ingyen füldogót...
Teszt indúl..