puttony nélkül, csak jobban rá kellett volna dönteni+kis fék..
imádom azt a kanyart..180körül maximálisan biztonságosan bevehető ha jó íven mész...azért is ilyesztettél meg...
elég skizofrén módon vettem azt a kanyart emléxem rá. először belül akartam menni, fékeztem, majd okosan meggondoltam magam, elengedtem a féket, hogy jó lesz nekem a külső fele is, csak amikor megérkeztem, nem tudom láttad-e, az illesztésnél szépen el volt morzsolódva az aszfalt középen....abba semmiképpen nem szerettem volna első kerékkel érkezni, így mivel szabad volt a túloldal, azt találtam okosabbnak 3. variációként!
Hát igen..
A vámos előtti hosszún(hosszú után a nagy emelkedős jobbos) túl is vállaltad magad, picit..
Végig is szaladt a hátamon a hideg mikor át sodródtál a felezőn..
Ha nem lett volna mögőtted a pulyka akkor jobban rá tudtad volna borítani....
bandukolni,,,54 perc volt,míg felvetted a motoroskesztyüt,,,kezenként,,,,hová tüntetek ma,mikor elindultunk tőlünk?én visszamentem,ahol találkoztunk,de oda nem jöttetek
nekem ez a kis kergetőzés jön be.. (Tótvázsony-Vp.)
nem azt mondom hogy bandukolni nem szeretek,mert az is jó,de mikor elönt az adrenalin és cikázok mint a villám, nekem ez a menyország..( a puncin kívűl )
imádom azt a kanyart..180körül maximálisan biztonságosan bevehető ha jó íven mész...azért is ilyesztettél meg...
Nem értem most lett valami baj, vagy miért mentetted?
A vámos előtti hosszún(hosszú után a nagy emelkedős jobbos) túl is vállaltad magad, picit..
Végig is szaladt a hátamon a hideg mikor át sodródtál a felezőn..
Ha nem lett volna mögőtted a pulyka akkor jobban rá tudtad volna borítani....
aztán elmentűnk motorozni...
Pedig jó lesz ha átállítod magad "öregember" üzemmódba, mert az osztrákoknál úgyis az lesz...
nem azt mondom hogy bandukolni nem szeretek,mert az is jó,de mikor elönt az adrenalin és cikázok mint a villám, nekem ez a menyország..( a puncin kívűl )