Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem lassabban,mert a popsitörlőben van egy nedves anyag,ami száradásnál az összes port összeszedi
Ő a plexit tisztogatja és a motorját símogatja a drága positörlővel...
Lehet azért megy neki annyira gyorsan a gépe mert kisebb a légellenálás ha popsitörlővel van kipolírozva..
köszönöm xépen !
gyorsan hozz össze egy babyt, és neked is viszek
aztamindenit...akkor azt nyilván tavalyelőtt igérted nekik, mert amit tavaly igértél nekem, az még sehol sincs!
de köszönöm szépen,még van egy fél zacskó,az kibírja még 4 napig,,,,
akkor szólj az asztalodnak,hogy guruljon erre,mert semmire nincs időm,,,,,egyedül csinálok mindent,az asszony szabin van
gabro - kykee

itt figyel az asztalomon a repi popsitörlő
hogy ne várassalak meg azzal,hogy kicsöng és a kicsöngés és a hívásfogadás után egyből bele tudjak szólni
Ha annyira ilyet akarsz venni, akkor ez nem drága.
Mondtam, hogy pszt!
DOLGOZOM!Miért van a füleden a telefon?Nem mondták neked mikor vásároltad hogy csak akkor tedd a füledhez ha hívnak?
Ma elmegyek valamerre, szeretnék már egy normálisat gurúlni,..
nekem is ezt ígérte

"Szegény ember az, aki ígérni se tud" ergó ő gazdag
azt mondtad a telefonban,hogy még visszahívsz,,,levehetem a fülemről már,vagy még várjak?
hívtáááál,de nagy a forgáspörgés nálam,,,,,,nem tudtam felvenni,,,,gyere le,itthon vagyok,nem tudok mozdulni,mert az asszony vasárnapig Holisztikus táborban van
háhááá.. most hallom hogy jössz te is!
Már csak a dandártábornok lóg ki a sorból..
Félre értettelek..Azthittem te is jössz és úgy a dobozodba pakolhatok..Csak a dobozt nem kérem,de köszömöm a kedvességed...Nem nagyon akarom tele aggatni a mocit...max mögém valami hengergenyó...Elém semmi képpen...Igy sem látok a tanktól hátmég ha egy tanktáska lenne elöttem..
Köszönöm, a doboz felajánlást még lehet hogy szükség lesz rá..
Fasa! Majd egyszer lemegyek érte, köszi! Az, hogy hova készülök titok! Mert ha a barátnőm megtudja nem fog elengedni!
Kell akkor az egyik dobozom a cuccodnak? Mert akkor azt is leviszem. Majd.
Ja, és nem kávézok!
Van.. De hova ez a nagy sietség..?
A Spár kvzóig csak nem kapsz defektet?!
Vagy készűlsz valamerre?
Gyere, oda adom..megegyezünk..
Spray van Nálad, vagy vegyek a tecsóba? Nem akarlak sürgetni, csak, hogy tudnom kéne.
várlak
elfogyott a popsitörlő....kélne egy zacsekkal,,,holnap megyek és veszek tőled
Köszönöm a mait Garbó,,,,jó nagy meló volt,,,ezer baja volt a telónak,de megcsináltam,,,,engedtem neki 3ezret,a rád való tekintettel,,,meghívlak egy hambira