Ő a plexit tisztogatja és a motorját símogatja a drága positörlővel...
Lehet azért megy neki annyira gyorsan a gépe mert kisebb a légellenálás ha popsitörlővel van kipolírozva..
DOLGOZOM!Miért van a füleden a telefon?Nem mondták neked mikor vásároltad hogy csak akkor tedd a füledhez ha hívnak?
Ma elmegyek valamerre, szeretnék már egy normálisat gurúlni,..
hívtáááál,de nagy a forgáspörgés nálam,,,,,,nem tudtam felvenni,,,,gyere le,itthon vagyok,nem tudok mozdulni,mert az asszony vasárnapig Holisztikus táborban van
Félre értettelek..Azthittem te is jössz és úgy a dobozodba pakolhatok..Csak a dobozt nem kérem,de köszömöm a kedvességed...Nem nagyon akarom tele aggatni a mocit...max mögém valami hengergenyó...Elém semmi képpen...Igy sem látok a tanktól hátmég ha egy tanktáska lenne elöttem..
Fasa! Majd egyszer lemegyek érte, köszi! Az, hogy hova készülök titok! Mert ha a barátnőm megtudja nem fog elengedni!
Kell akkor az egyik dobozom a cuccodnak? Mert akkor azt is leviszem. Majd.
Ja, és nem kávézok!
Köszönöm a mait Garbó,,,,jó nagy meló volt,,,ezer baja volt a telónak,de megcsináltam,,,,engedtem neki 3ezret,a rád való tekintettel,,,meghívlak egy hambira
Lehet azért megy neki annyira gyorsan a gépe mert kisebb a légellenálás ha popsitörlővel van kipolírozva..
itt figyel az asztalomon a repi popsitörlő
Ma elmegyek valamerre, szeretnék már egy normálisat gurúlni,..
"Szegény ember az, aki ígérni se tud" ergó ő gazdag
Már csak a dandártábornok lóg ki a sorból..
Kell akkor az egyik dobozom a cuccodnak? Mert akkor azt is leviszem. Majd.
Ja, és nem kávézok!
A Spár kvzóig csak nem kapsz defektet?!
Vagy készűlsz valamerre?
Gyere, oda adom..megegyezünk..