Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GPS-embe beraktam -hathatós segítséggel -mind az 5 nap adatait. Nem volt egyszerű.
Magyarul sex rabszolga vagy és élvezed?
Te ha "csak" az aksi akkor lehet utánfutó sem kell?
Köszi srácok mindenkinek a segítséget !

Közben haza is értem én is
Teee,hallod, nekem nincs annyi iskolám, hogy ezt a körmönfont mondatot akár végig is olvassam. De az, hogy egy irodalmi est jobb, mint a ...
Nem, azért van velem, mert bennem megtalálható minden vágy végső célja, és ez az, ami visszacseng......na most ezen is agyalhatsz!
Amióta beírtad, azóta ezen agyalok. Akkor lehet, hogy a fiatal barátnőd azért van Veled, mert Te ilyenekre jársz. Addig sem vagy otthon.
Fél siker, eddig csipán az utánfutó jobb oldalán volt helyzetljelző és féklámpa, most van már index mindkét oldalon, helyzetjelző még mindig hiányzik a bal oldalról, meg a féklámpa, továbbá a rendszámtábla világitás. Holnap remélem megoldom
kykitől tanulok.. esőmenő vagyok..
uhhhh
Én mindjárt ráülök, és megyek melózni.
Snegorucka. Szívesen.
köszi a gyors és kielégítő választ
köszönöm Dottore Gabrossi
ma nem ültem a motoromon,..
rájöttem mi ez a belső frusztráció..
ENNYI,a srác egy virtuális szakműhely..
A kattogás tipikusan akksi jellegű hibára utal. Ha indítás közben nagyon leesik a feszültség, akkor nem kell tovább keresgélni.
Iskola, Máté fiam, iskola.
Oldaltámasz érzékelőt néztem, azt a műszerfalon is jelzi viszajelző, azzal nincs probléma. Aksi lehet bajos, álló helyzetben 13,3-at mértem rajta, inditás közben nem néztem . Relére gondolok még, hogy ugyan kattog - de mint az istennyila- viszont nem működik, a két csavarnál kellene összezárni csavarhúzóval, ha indít, akkor az a baja. Nekem is ez a kettő tűnik legvalószínűbbnek. Holnap délelőtt dolgozom, viszont elhozáshoz előbb az utánfutónkat kellene megrenoválni
ott a pont..
valamit tud a SRÁC..
Akkor nem kattogna.