Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fotós szemmel, szerinted mi jó/rossz az alábbi képeken?
Veszek egy biciklit, aztán csókolom. Nincs teljesitmény adó, nincs biztositás, nincs üzemanyagköltség, nincs gyorshajtás, nincs gumifüst

Hát nehogy már akinek van lehetősége "spórolni" az meg is tehesse. Ez amúgy új információ. A végén drágább lesz mint a benzin, mert ebből nem tud profitálni az olajbányászkák.
Jolvan :)
Kössz, igyekeztem
Most nézem a tegnapi híradót, július 1-től jelentősen megemelik az E85 jövedéki adóját, mert "szerintük" jelentős árelőnnyel bír! Ebből hirtelen arra gondolok, hogy .....nehogymá jó legyen valakinek!
nem mondod! ..... beszarás! Le vagyok halkitva! Aludtam még, estére elmentünk egy kicsit az éjszakába, de hát nagyon gáz volt!
Ott voltunk mind Barbi!
Akkor ha legközelebb megyek hozzád teszek egy X et a kivánság listádra.

Amúgy jó képek készültek.
Papiron vezetem, ötletgyűjtés cimén, ha kifogyék. A kivánság mint olyan jöhet bármilyen formában, ha tudjuk, teljesitjük :)
hívtalak, itt a kotonod
garbó látott,tele is voltam hibákkal
nem is lettem hívva,tegnap,,,tarkával úgy futottam össze a füredi shellen,mikor kiálltam a felvonulásból egy kicsit frissülni,,,,,most megyek almádiba motorral
jól nyomtam a felvonuláson!
Már olyan is van? Hol lehet szavazni, hogy melyik legyen a következő?
Jó téma, bele kellene mélyedni. Felirom a kivánság listára
oh istenem, köszönöm
még sosem láttam, hogy motorozol, mindig kihátrálsz a talikból
akkor rólam is,,,bár én tényleg nem tudok motorozni,csak szeretek
gabro híreszteli
én sosem nem mondtam,,,,,,,
nem tudom miért mondtátok azt, hogy szityyyuval ne menjek motorozni, mert balfasz...
egész jól nyomta....

Hali.

Ha keresel témát. E85 használata motorokban. Tegnap beszélgetés közben jött fel, utána olvastam és nagyon sokak szerint az kell tankolni, még többen meg ellene vannak, hogy megöli az pumpát is. Engem meg érdekelne is.
Helló.

Utoljára ezt tudom, de azóta nem is hallottam semmit. biztos tudni fogják, de ezt megmutatom: A cseszneki olajozás
Sziasztok!

Járt valaki mostanság csesznek felé? Azt olvastam nemrég,hogy valami nagy ökör rendszeressen olajozza arra az utat. Holnap mennénk arra csak azért kérdem,