Abban nem nagyon bízom meg, nem véletlenül nem raknak 520 felett olyan fajtát mint ami nekem van. Bár gondolom a motorsportban is használják, de az nem utcai használat. Gondoltam rá, de le is beszéltem magam, jobb a biztos.
Figyi. Akkor(ha más nincs) keress egy motorosboltot és vegyél náluk patentszemet. Azt össze tudod Te is rakni. talán 2000 Ft-os tétel... A nittelőszem meg jó lesz későbbre.
Nittelőszem és patentszem. Egyik roncsolás mentesen oldható kötést ad, a másik oldható kötést. Nagyon nyúlott lánccal ne rohangálj sokat, szopás, ha elszakad.
A legalsó nincsen, de ilyenem van, nekem nem a lezárót kell benyomnom, hanem a peremet kell vissza préselni, hogy ne jöjjön le. Értem én, csak a nevüket nem tudom és nem is fogom megjegyezni, csináltam már többször más motoron, de az régen volt. Saját szerszámom nem volt akkor sem.
Egyenlőre ott tartok, hogy nem tudnék eljutni felétek, annyira megnyúlt a lánc és most elég gyorsan nyúlik, már nincsen nagyon lehetőségem menni vele, a szerelőre várok, hogy hova kell eljutni.
Én tegnap élvezhettem motorom szerelő keresés közben. Felénk a legtöbb motoros az aki nem szereti a motorokat, csak vagánykodni akar, biztos sok amcsi filmet néztek. Elment mellettem pár motoros egyenesben R1, Duca, FireBlade...stb, amint csodálkoztam, hogy sisak mindenkin volt, de a kesztyű már extra. Papucs, rövid gatya, trikó és gerincprotektor.
Mondjuk lehet szemétség, de mosolyogtam mikor elkapott egy nagy zuhé......3x is.
De nem lett szerelő.
bárhova tudok nézni,,,,,akár a Holdra is,,,de az még nem sikerül mindig,,az a Luckynak megy,hogy akkor néz a Holdra amikor csak akar,,,,de akkor a motorod hátulja szerinted nagy falat lenne?
Papa! Érdekel még a nyeregtáska? Nem szeretnélek nyektetni, csak azért kérdem, mert mostanában lesz időm feldobni a képesmotorra.
Ismerem mind a kettőt, de tényleg nem vágom a nevüket. Raktam fel már mind a kettőt. Szopás mindig ha bármi elszakad.
Bár haver a 600-as SRAD-on is azt használ és nincs gondja...
Az a szerszámom is van amivel a patentszemet össze illesztem. Tehát nittelőm nincsen.
Tehát felelős gondolkozással vannak, hogy megvédik a veséjüket a várólistásoknak? Legközelebb megveregetem a válluk, de nem menet közben.
Motort hozd át, szétszerelem én neked
Mondjuk lehet szemétség, de mosolyogtam mikor elkapott egy nagy zuhé......3x is.
De nem lett szerelő.