Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszem, hogy az XX-hez patentszemes láncot adnának, durva lenne! a Simsonomon volt olyan utoljára!
nem kéne először pofázni aztán gondolkodni
Amíg nem nézel be az elefpébe addig
hogy vagy?Polgárdiban voltál már?
Tedd csak fel nyugodtan. Köszönöm a kérdésed
Jó reggelt!
Papa! Érdekel még a nyeregtáska? Nem szeretnélek nyektetni, csak azért kérdem, mert mostanában lesz időm feldobni a képesmotorra.
Nem tudom ki mennyire ismeri az Ipone olajokat, de ha valaki ismeri akkor újra olcsóbb lett mint a Motul. Pedig nagyon sokáig hihetetlen áron árulták.

Ismerem mind a kettőt, de tényleg nem vágom a nevüket. Raktam fel már mind a kettőt. Szopás mindig ha bármi elszakad.
Tényleg... XX-ről beszélünk. A 60-70 lovas motorokból indultam ki .

Bár haver a 600-as SRAD-on is azt használ és nincs gondja...
Abban nem nagyon bízom meg, nem véletlenül nem raknak 520 felett olyan fajtát mint ami nekem van. Bár gondolom a motorsportban is használják, de az nem utcai használat. Gondoltam rá, de le is beszéltem magam, jobb a biztos.
felejtős 150 LE-nél a patentszem
Figyi. Akkor(ha más nincs) keress egy motorosboltot és vegyél náluk patentszemet. Azt össze tudod Te is rakni. talán 2000 Ft-os tétel... A nittelőszem meg jó lesz későbbre.
Na, csak elgépeltem... roncsolás nélkül oldhatatlan kötést ad a nittelőszem
Nittelőszem és patentszem. Egyik roncsolás mentesen oldható kötést ad, a másik oldható kötést. Nagyon nyúlott lánccal ne rohangálj sokat, szopás, ha elszakad.
A legalsó nincsen, de ilyenem van, nekem nem a lezárót kell benyomnom, hanem a peremet kell vissza préselni, hogy ne jöjjön le. Értem én, csak a nevüket nem tudom és nem is fogom megjegyezni, csináltam már többször más motoron, de az régen volt. Saját szerszámom nem volt akkor sem.
Egyenlőre ott tartok, hogy nem tudnék eljutni felétek, annyira megnyúlt a lánc és most elég gyorsan nyúlik, már nincsen nagyon lehetőségem menni vele, a szerelőre várok, hogy hova kell eljutni.
Ezt nem tudom, de hiszek neked. Ez az amikor összenyomtam a patentszemet és a 2 csövet vissza hajtom.

Az a szerszámom is van amivel a patentszemet össze illesztem. Tehát nittelőm nincsen.
Jaja, nittelő szerszám. Várpalotán ismerek egy szerelőt, akinek van, bár kölcsönadni nem hinném, de ha csak nittelni kell, az nem fájna nagyon sztem
Patentszemet össze tudod te is rakni egy komolyabb fogóval. Amire Te gondolsz az a nittelőszem, nem?
Egy patentszem összenyomó kell csak. De hogy mennyire nincsen senkinek. Mindenki pontozóval csapkodja a láncot. Még komoly szervizben is.

Tehát felelős gondolkozással vannak, hogy megvédik a veséjüket a várólistásoknak? Legközelebb megveregetem a válluk, de nem menet közben.
Gerincvédő kell, úgy még épségben maradnak a veséi. Tudod mennyien vannak a várólistán?
Motort hozd át, szétszerelem én neked
Én tegnap élvezhettem motorom szerelő keresés közben. Felénk a legtöbb motoros az aki nem szereti a motorokat, csak vagánykodni akar, biztos sok amcsi filmet néztek. Elment mellettem pár motoros egyenesben R1, Duca, FireBlade...stb, amint csodálkoztam, hogy sisak mindenkin volt, de a kesztyű már extra. Papucs, rövid gatya, trikó és gerincprotektor.
Mondjuk lehet szemétség, de mosolyogtam mikor elkapott egy nagy zuhé......3x is.
De nem lett szerelő.
bárhova tudok nézni,,,,,akár a Holdra is,,,de az még nem sikerül mindig,,az a Luckynak megy,hogy akkor néz a Holdra amikor csak akar,,,,de akkor a motorod hátulja szerinted nagy falat lenne?
ennyi