Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hagytak ott pénzt?
most ott van vagy nincs ott....szedd már össze magad,,,,
Most vitték el a telefont,...
Nyomjátok, csak,....
akkor egy percel kerűltél el..itt a telefon...
akkor egy percel kerűltél el..itt a telefon...
Szerintem valakit beöltöztet a motorosgunyájába és mondja a srácnak,hogy menjél vele jó sokat a környéken ,nosztoriba lapon,meg mint az állat,,,,szerintem a tüskét sem ő koptatta le,meg a majrécsík gyilkolásához sincs semmi köze
ne csodálkozz, Andersen a nagy mesemondó családjából származik
11:40kor sehol nem voltál
hmm,,,nézzé már fel a kassza mellé a polcra,,ott van egy samsung u700as telefon,ami az Élő Vilié,,,,nem értem el személyesen így ott hagytam,,meg mondom kicsit dumálok veled,,,,3an voltak az üzletedben 2 sráv meg egy csaj,,,vékony pultos srác kérdezte,hogy mi a kurvaanyámat akarok ott
Az igazán érdekes lenne..mert reggel óta itt vagyok..áruért ugrottam be vpbe10-11.30ig és nyitottam..
Ma is ott voltam nálad!
mit veszel,Tarka bácsi?
nem-nem! melóbajárni nem használom!
Egyeztetünk majd 1 időpontot,helyet, ahol megfelel.
jól ismerem, nem maszekol. nagyon jó szerelő.
Akkor ingyenes átfestése volt, csak könnyen lemosható mint a rágótetoválás.
Köszi, akkor lehet még adok egy esélyt nekik. Én ott 1 alkalommal szervizeltettem, akkor úgy tűnt, hogy a szervizesük (? István, endurózik) képben volt, értett hozzá. Esetleg más tapasztalata vagy véleménye van vkinek? (Nála akár privátban is szervizeltetnék, arra gondoltam. De nincs meg az elérhetősége.)
Belepte a por, olyannyira, hogy már a piros nem is látszik
nem zárt be, működnek.
Sziasztok
A Nivo bezárt vagy mi van velük? Tudtok valamit róluk? Sem emailre sem telefonra nem reagálnak. Km szervizre vinném a gépem, de úgy néz ki más szerviz után nézek.
ha azzal jársz dolgozni akkor odaugrok.
holszeretnéd akko?
Szeva.

Mert mi lett a motorral?
mépontott?
szityyyuról tudok, Ő tegnap edzett, mert le van vékonyodva. Össze volt esve, mint a vizes zokni, úgyhogy szerintem éjfélig nyomta.