Szerintem valakit beöltöztet a motorosgunyájába és mondja a srácnak,hogy menjél vele jó sokat a környéken ,nosztoriba lapon,meg mint az állat,,,,szerintem a tüskét sem ő koptatta le,meg a majrécsík gyilkolásához sincs semmi köze
hmm,,,nézzé már fel a kassza mellé a polcra,,ott van egy samsung u700as telefon,ami az Élő Vilié,,,,nem értem el személyesen így ott hagytam,,meg mondom kicsit dumálok veled,,,,3an voltak az üzletedben 2 sráv meg egy csaj,,,vékony pultos srác kérdezte,hogy mi a kurvaanyámat akarok ott
Köszi, akkor lehet még adok egy esélyt nekik. Én ott 1 alkalommal szervizeltettem, akkor úgy tűnt, hogy a szervizesük (? István, endurózik) képben volt, értett hozzá. Esetleg más tapasztalata vagy véleménye van vkinek? (Nála akár privátban is szervizeltetnék, arra gondoltam. De nincs meg az elérhetősége.)
Sziasztok
A Nivo bezárt vagy mi van velük? Tudtok valamit róluk? Sem emailre sem telefonra nem reagálnak. Km szervizre vinném a gépem, de úgy néz ki más szerviz után nézek.
Egyeztetünk majd 1 időpontot,helyet, ahol megfelel.
A Nivo bezárt vagy mi van velük? Tudtok valamit róluk? Sem emailre sem telefonra nem reagálnak. Km szervizre vinném a gépem, de úgy néz ki más szerviz után nézek.
Mert mi lett a motorral?