Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom kezdesz,,,,,,elszállni agyilag,,,,,,meg olyan jól esik mondani,nem csak hallgatni mindenkitől,,,,,, rengeteget mentem mire elkezdtem állatkodni,,,nem 5ezret,,,én kábé olyan 10ezer km után ,ahogy meglett a jogsim,,,meg különben is ez rágalom,mindig normálisan motoroztam,és nem tudom kikről beszélsz,de azokat mélyen megvetem,akik egykerekeznek
Szép napot huligánok!
na miért is vagyok ellszállva agyilag?
töredéke olyan idióta dolgokat nem csinálok mindt TI annak idelyén..
egyedűl motorozok,nem bandába verődve mapetkodok mindt TI..
nem kerekezek fel Pestre 20ad magammal,nem 2fölőtt közlekedek..stb...oké hogy aggódsz, de nincs miért,,..nem egy forró fejű 20éves idióta vagyok..
már szét vagy tépve mint a mozijegy,mi?! hozzál nekem finom sajtot,nem kell egy egész tekercs,jó lesz egy 10kilós darab becsomagolva egy 5kilósba
megmondtam,ha bajod esik,akkor felrúglak,,,,,,kezdesz nagyon elszaladni agyilag,,,,,,kicsit vegyél vissza szerintem
170
nyugi, nagy fehér főnök..
semmi felesleges rizikó és mapetkodás...
majd kend be pipamocsokkal, mielőtt hazamész, az segít! De ha nem, hívni kell a piócásembert!
nem vicces
ne szórakozz, annyival a fűzfői körforgóban is tudod veretni!
de a szalagkorlát...így már nem vonz. Murphy dolgozik, meg a nagyszámok törvénye!
180-200körül röppent el,szegény Kügler palytás.. mondtam is egy imát a sírjánál..
130-140körűl teljesen bíztonságos és nagyon élvezetes..
sokkal nyújtottabb kanyarok.kétsávos..belátható teljesen és egyirányú..lefelé dettó..
meg özvegy csináló is, volt rá példa
hajjaj...komoly gondok lesznek...
hazaérkezéskor nejed gondolom full labor vizsgálattal vesz csak vissza..
akkor az olyan gyakorlatilag mint a cseszneki?
Jobb felső sarok: link, azonnali üzenet, kijelöl, sportmotorra link beillesztése
indulok megnézni a fugát
két körforgó között. .álom kanyarok.. pici bibi, hogy jobbra balra szallagkorlát..
és fel a hídra van ez a "versenypálya"? Nem kell felhajtani a pályára?
rózsaszínű fuga....hozz egyet!b bb
én sem, kivágom a képet a monitorról, azt szoktam betenni! Próbáld meg!
mindenképp..
van pár olyan ronda néger k.........