....mivel ehhez se értek, de kinyitok egy képet és látom, hogy a féknyereg radiális elhelyezésű...az hogy a főfékhenger radiális-e nem láttam meg a képről, mert sikerűlt a legkisebbet kinyitnom!
Azt a 160 kilót még jó hogy fogja. Persze fingom sincs milyennek kéne lennie...., soha nem ültem 600as sportgépen. A fézer meg dög nehéz meg szerintem a féknek is van valami nyügje mert elég sötét a tárcsa, fogni meg szerintem fogi kellene neki jobban, és nincsen elkopva a betét. Szerintetek?
Egyébként azért kérdeztem a gixi színét mert állt egy ma délután az incoqnitó előtt.
Fékről annyit, hogy próbálgattuk cimborámmal a féktávokat. Neki egy CBR1100XX van Dual-ABS-szel szerelve, nekem a kezem lábam. Nem vagyok egy tapasztalt motoros, de simán meg tudtam állni azon a féktávon, amin ő. Igaz, könnyebb a Monster, de amott meg ugye elektronika...
Ma mntem egy gsx r600assal..Az elsőféke határozottan harapósabb..Nem tudom radiál e? de ha igen akkor már érzem a különbséget...viszont men akarok senki lelkiivilágába taposni(Kykii) de egy lusta szar egy motor...10alatt lófasz nincs..váltója csattogó, hangja pina..nyomaték zéró..(allúl) 11körül megindul, aztán el is foygy hamar..
Okostojás= Az aki szájbarágósan elmagyarázza amit egy 12éves is tud, hogy hová megy a súlypot fékezéskor..Nem erről volt szó..!
TARKA vágta egyedül mit kérdeztem..
Az meg hogy leteszem aszfaltig a motor nem azt jeleni hogy 270el közlekedem..
de most frankón... kiváncsi vagyok, mennyit megy el Gabro majd ezzel, de egyik ismerősőm 5 ezret elment Metzeler Racetec-el. A sportgumi meg bir 6ezre, jó esteben 7et! Valahogy nem akarodzik elhinni, hogy azért a plusz 1OOOkm-ért másik technológia, gyártósor, üzemegység stb stb!
Egyébként azért kérdeztem a gixi színét mert állt egy ma délután az incoqnitó előtt.
De már az Aprilia nyílt napot is nagyon várom.-..
Nem egy pirossal véletlenül?
Az eső itt a bibi,,semmi más..
TARKA vágta egyedül mit kérdeztem..
Az meg hogy leteszem aszfaltig a motor nem azt jeleni hogy 270el közlekedem..
de nem panaszkodom.... ez van, így jártam
Jól vagytok Ginelli?