Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az volt..de az narancssárga..
na majd akkor 7végén mehetsz a Tüncivel, ha harapásra vágysz...de ha csinálsz vele egy hátraszaltót, belerakom a p...dba az összes maradék füldugómat!
Miért gondolod hogy az M3,vagy M5 lényegesen hamarabb bemelegszik?..bíztos nem..
....mivel ehhez se értek, de kinyitok egy képet és látom, hogy a féknyereg radiális elhelyezésű...az hogy a főfékhenger radiális-e nem láttam meg a képről, mert sikerűlt a legkisebbet kinyitnom!
Azt a 160 kilót még jó hogy fogja. Persze fingom sincs milyennek kéne lennie...., soha nem ültem 600as sportgépen. A fézer meg dög nehéz meg szerintem a féknek is van valami nyügje mert elég sötét a tárcsa, fogni meg szerintem fogi kellene neki jobban, és nincsen elkopva a betét. Szerintetek?
Egyébként azért kérdeztem a gixi színét mert állt egy ma délután az incoqnitó előtt.
Fékről annyit, hogy próbálgattuk cimborámmal a féktávokat. Neki egy CBR1100XX van Dual-ABS-szel szerelve, nekem a kezem lábam. Nem vagyok egy tapasztalt motoros, de simán meg tudtam állni azon a féktávon, amin ő. Igaz, könnyebb a Monster, de amott meg ugye elektronika...
meg ha 1km után kell vészfékezned, az meg übergáz...föleg hideg időben!
Nem találom, hogy radiális lenne..
Sajnos dukihoz még nem volt szerencsém.. Nagyon sok jót olvasok(hallok) róla...
De már az Aprilia nyílt napot is nagyon várom.-..
cbr 600rr ehhez képest rakéta..emlékeim szerint..
Bocs, hogy belevau... de akkor ha tudsz menj egy 2002 utáni Ducatival... Meglepő mit tud...
Viszont a féktől elvoltam ájulva..minimális! húzás mellett is nagyon harapott..
Szia!..Nem..Narancs-fekete..K8..
Üdv!
Nem egy pirossal véletlenül?
Ma mntem egy gsx r600assal..Az elsőféke határozottan harapósabb..Nem tudom radiál e? de ha igen akkor már érzem a különbséget...viszont men akarok senki lelkiivilágába taposni(Kykii) de egy lusta szar egy motor...10alatt lófasz nincs..váltója csattogó, hangja pina..nyomaték zéró..(allúl) 11körül megindul, aztán el is foygy hamar..
1200nál járok és alíg látszik rajta valami..
Szimpla lehúzás..Mint az izesített koton..
Az eső itt a bibi,,semmi más..
Okostojás= Az aki szájbarágósan elmagyarázza amit egy 12éves is tud, hogy hová megy a súlypot fékezéskor..Nem erről volt szó..!
TARKA vágta egyedül mit kérdeztem..
Az meg hogy leteszem aszfaltig a motor nem azt jeleni hogy 270el közlekedem..
de most frankón... kiváncsi vagyok, mennyit megy el Gabro majd ezzel, de egyik ismerősőm 5 ezret elment Metzeler Racetec-el. A sportgumi meg bir 6ezre, jó esteben 7et! Valahogy nem akarodzik elhinni, hogy azért a plusz 1OOOkm-ért másik technológia, gyártósor, üzemegység stb stb!
Nekünk, amatőröknek!
..... azon gondolkodok, minek találták ki az utcai gumit!
sérült csigolyám, ami sugárzik a derekamba folyamatosan, fáj is... a lábam is szar....
de nem panaszkodom.... ez van, így jártam
miért,mi van?

Jól vagytok Ginelli?