Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nekem nem kell mondanod, elméletben szuper vagyok....

...de továbbgondoltam a sörétesgumidat...most hogy egy kavicsfelverődéstől berepedt a szélvédőm( természetesen fűtőszálas, meg esőszenzoros, ugyhogy az Alpok túrát ez végérvényesen eldöntötte ) ...háááát, ge...iség!
Az is lehet hogy én hibáztam és pár pillanattal megelőzte az első fék a hátsót...
Mert ha a hátsót húzod(nyomod) előbb, (úgymond, összeül a motor), nagyobb fékhatást gyakorol a hátsó gumira ,és utána az elsőt..természetesen mindezd gecigyorsan(ha van rá időd, és rutinod)
vagy úgy állítod a hátsó rendszámot, hogy leszorító erő képződjék, de ez már F1 technologia.
Akkor nincs más megoldás. .TÉGED kell hátra ültesselek.!
Annál nagyobb leszorítóerőt nem tudok elképzelni sem..
aztat nem tudom... nem értek a lovakhoz, de szerintem fogott volna, ha már meleg.
Pont ezért bennem az aggogalom ha elől is slick van az nem fog ennyit mind az utcai..
Hát, ilyenkor kikönnyül a segge mint a picsa, ott nem számít, milyen gumi van hátul.... ez mondjuk a 2 személyes menetek előnye, többet fog a hátulja is!
Kilépős tempóban érkeztem be egy mögé, majd egyből ki mire a marha kitette az indexet és megindúlt kifelé, pedíg tudta hogy ott vagyok..
Higgadj le..nem szórakozom..
A balatonring már kész van......nosztori,felsőőrs,lovas,csopak,füred,barnag,zánka,tapolca,
pula,nagyvázsony,nosztori jobb mint a Mann szigetek
Nem akarom bő lére ereszteni, de erőteljes fékezéskor "túl" könnyen megcsúszott a hátúlja, az M3hoz képest..
Menjél már a picsába te idióta,,,,,,ki mondta neked,hogy ez így jó,,,,normális vagy?holnap kapsz pofont egy zsákkal,,,meg akarsz dögleni,,,,,,,,hát de felbasztál most otthon vár a fiad,te meg szórakozol?!
Mit szarozol, építtess oda magadnak egyet Almádiba!
Fogok is, mihejst lesz időm(és pénzem)
De mindt már mondtam..mindíg mérlegelek, és a kanyarsebességem bőven a "normális" alatt van..pont a hibalehetőség miatt..
ezt nem nagyon értem! Mi történt?
A faszomért nem pályázol, ha ilyen a véred? Túl sok a szalagkorlát, a hibalehetőség meg tú l kevés!
Elől metzeler sortek M3 utcai
Hátúl K1 slick..
Fordítva azért dúrva lenne..
Pici különbségek azért vannak, és azok érezhetőek is..nyílván nem múlik rajta túl sok viszont a kezelhetőség finomodik..
te,gabro,remélme nem azt akarod mondani,hogy elöl slick,hátul utcai,vagy fordítva?!
engedd le hátúl 1.9re,,,de 2.0 is jó a nagy picsácskádnak
elírtad a betűket,,,flexelve=fektetve
Aztapaszta..hát még messze vagyok innen..
hátúl 2.2van..elől is..
eddíg nagyon akartam előre is slicket, viszont ma a nyolcason tempózás közben akadt egy kis bibi, és erősen kellett taposnom...
Hástsó azonnal elment(természetesen)
Viszont első gyönyőrűen tette a dolgát és nyikkanás nélkül fogott..
Viszont ha elől is slick van nem vagyok bíztos benne hogy minden ugyan így történik..
de hatásos nem?!
Ez messziről látszik, le van flexelve!
no de az ültetéstől megnőtt az első villaszöged, tiszta "Csopper". ...azért írtam, hogy el van állítva. Az, hogy mit hova tekersz...én is szoktam próbálkozni... ha megkérdezik, természetesen megy a PR, de itt magunk közt.....utcára.... mindegyik beállítással ugyan azt a tempót mentem mindenhol, stb stb!