Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Veszprémi motorosok
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
&rash
XX vs VFR?
aggregal
motor nélkül nem élet az élet, a jövő 1100 v 1200
&rash
Gratulálok is meg nemis...
Lesz helyette valami?
aggregal
eladtam a mocimat "Bay Bay Honda"
&rash
Csopakon épp esik, amúgy meg csak nyugodtan motorozz, esőben is lehet
vuki879
halihó
hol milyen az idő?
el merjek indulni?
SM-Atti
ratyi Atti -ék ?
SM-Atti
Ácsi-Ácsi! Kocsival voltam, nem motorral
gabro
Végre újra a régi vagy..!
szityyyu
haverod? Multkor láttam együtt húztátok neki!
gabro
Hát ez kimeríti a bűncselekmény fogalmát..
szityyyu
itt vannak a Yamahások!
gabro
Brada, nem lakom ott..
A léptetővilla kifogástalan, a kormánycsapágyon kell húzni mert szerintema nagyon komoly Várpalotai yamahánál mikor a telót tisztították nem húzták meg kellőképpen,és erőteljes fékezéskor egy pici koppanást érzek..
Khai
megint beszart?léptetővilla?
Khai
én 6kor voltam ott
gabro
Reggel viszem a mocit a Lacihoz, dél körül bringa a családdal valahol a parton ,este meló...
gabro
Az érdekes lenne..9-16ig kötényben voltam..biztos nálam voltál?
szityyyu
most néztem az időjárás jelentést a hiradóban, esőt mondanak egész hétvégére.....úgyhogy sütni fog a nap.
.....viccet félretéve, jól beszopta Kunmadaras!
szityyyu
hááát....jól ugranak....megérnének egy nevezést a Londoni olimpiára, hátha hoznának haza egy aranyérmet!
aggregal
holnap melózol?
Khai
ugróáras,,,mi a bajod ezzel?!
szityyyu
viszont most voltam körülnézni a Suzuki Nivonál....eléggé sajátos árszabásaik vannak! a sportec M5öt 57 ezerért adják, a neten meg 42!
szityyyu
bevarták a szád, hogy csak mutogatsz?
Blacious
Kedden műszakiztam a vasat és előtte volt lehetőségem a féket koptatni, szóval örültem én is.
Blacious
Még nem használtam, de sokan levetik amint tudják. De ha jól tudom 2 helyen gyártják és egyik király másik meg
!
De aránylag olcsó. Nekem a Metzeller, Dunlop, Avon és Pirelli ami eddig kifogástalan volt.
❮❮
❮
…
553 / 743
552
551
550
549
548
547
546
545
544
…
❯
❯❯
Lesz helyette valami?
A léptetővilla kifogástalan, a kormánycsapágyon kell húzni mert szerintema nagyon komoly Várpalotai yamahánál mikor a telót tisztították nem húzták meg kellőképpen,és erőteljes fékezéskor egy pici koppanást érzek..
.....viccet félretéve, jól beszopta Kunmadaras!
De aránylag olcsó. Nekem a Metzeller, Dunlop, Avon és Pirelli ami eddig kifogástalan volt.