Akkor viszont tényleg szándékosságról van szó mert a büfé fölött tegnap még nem volt olajfolt...szép kilátások...rossz érzésem van..nem mondom kétszer sem, hogy ebben a szép időben a hosszú hétvége alatt valaki még eldobbja a vasat ott..
A büfés gyerek mondta pont akkor mentek el a rendőrök és azok mondták hogy szándékosan lett odaöntve megkezdték a nyomozást .
MI is majdnem beszoptuk csak az volt feltünő hogy pár motor áll csak a pihenőben aki velünk jött srác annak be is szitált a gép majdnem eldobta a büfé fölött is a 4. vagy az 5. kanyarban is van egy joo nagy sávban !
De senki nem rakott volna ki egy kibaszott táblát hogy olaj van az uton vagy valami !
Ebben igazad is van..csak a tetves kibaszott köcsög gecik nem ott mérnek hanem a táblától 20méterre "lakatlan területen" pl tegnep előtt zircen a buszpályaudvarról kifelé a táblától 50méterre..nyomorékok...ez nem balesetmegelőzés hanem pofátlen kaszálás..pénzbehajtás..szopjanak le..
Nem értek egyet... ahol nincsenek házak, kit ütnél el? Deeee, mondjuk ha előzöl, te is bőven átléped a 9Oet...mi lenne akkor mérnének be! Kurva mindegy, hogy utána vissza állsz 9Ore, az nem érdekli őket! Mert ilyen is volt már velem!
Az 50 az 50. Pont. Azt én is szigorúan betartom, és nem érdekel, ki mit gondol. Soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha gyorshajtás miatt elütnék valakit lakott területen belül. Én sem vagyok szent, mert egyszer hajnalban egy elkerülő úton bemértek 50 helyett 65-el. Megbüntettek. Igazuk volt. Többet nem fognak az biztos.
Haggyad már a tikos eszközeidet..nem egy zsaru ismerősöm van, meg motoros sün is nem kettő..lófaszt nem tudnak kezdeni a motorosokkal..max a motoros sün ha kinéz magának és utánad jön..az bukta..
Itt nem arról van szó, hogy 24Oel kenem, megbüntetnek és sir a szám, azt benyelem, fasz voltam! Azt nem bírom, ha lakatlan területen, de még táblán belül lemérnek 5O helyett 72vel! Már volt ilyen! Azt nem tudom megemészteni!
Lehet egyébként azért volt ott a rendőr is..
Ha tényleg kiderül hogy valaki direkt öntötte fel olajjal az szép jövőképet fest elénk..
Nagyon sok ott az olaj..túl sok..gyanús is volt, meg mondom, színte a teljes szélességében vastagon..vagy 20méter hosszon..
Ha elmondanám, akkor meg kéne, hogy öljelek. Tehát nem mondom el, és vígan motorozhatsz a barinőddel. Tessék szépen betartani a szabályokat, és soha nem találkozol a titkos eszközökkel.
Megkértem szépen, hogy szálljon le. Meg levettem a dobozt is, úgy sportosabb a motorom! És utána vissza is mentem érte. És most hív, hogy legyek Vele. Így Jó éjt kívánnék mindenkinek!
A zsruk megkezdték a nyomozást..HÁHÁHÁHÁ..
És hogyan? ujjlenyomatot vesznek az olajról?
MI is majdnem beszoptuk csak az volt feltünő hogy pár motor áll csak a pihenőben aki velünk jött srác annak be is szitált a gép majdnem eldobta a büfé fölött is a 4. vagy az 5. kanyarban is van egy joo nagy sávban !
De senki nem rakott volna ki egy kibaszott táblát hogy olaj van az uton vagy valami !
Akkor hol voltam tegnap előtt?
Ja, tudom..Vigánpetend..szigliget... ja..
Ebben igazad is van..csak a tetves kibaszott köcsög gecik nem ott mérnek hanem a táblától 20méterre "lakatlan területen" pl tegnep előtt zircen a buszpályaudvarról kifelé a táblától 50méterre..nyomorékok...ez nem balesetmegelőzés hanem pofátlen kaszálás..pénzbehajtás..szopjanak le..
További jó forrongást. Isten Önökkel Uraim!
Ha tényleg kiderül hogy valaki direkt öntötte fel olajjal az szép jövőképet fest elénk..
Nagyon sok ott az olaj..túl sok..gyanús is volt, meg mondom, színte a teljes szélességében vastagon..vagy 20méter hosszon..