Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak szépen kormányozz ellen,,,aztán ne szarkodj,,,,döntsél,,,nekem már a fékpedál is elkopott,,,majdnem estem is miatta
Elöl legyen 2.2,hátul 1.9re fújva,,,,és megnyílnak a kanyarodás frenetikus érzései
Ár innen,gondoltam irányadó, de nagy különbség nincs
Pofi -tól olyan messze vagyok mint ide a hold..
De attól még érzem hogy megindúl alattam a vas...vagy sem..
Első teló: Előszőr gyári alapra, majd egy egy katt., ide oda..sok 100km majd magint ide-oda..most ott tartok hogy előfeszítés picit keményebb a normálnál, odaút feszesebb picit, visszaút lazább..(hogy kigyorsításkor is tudja követni az utat...nagyjából..de a többi szervíztitok!
Ott még nem tartok. .A csoki beugrik mindíg a gatyóba az utolsó centi előtt. .pedíg a lábtartó még közelbe sincs..
Csak tartom a görbe tükröt, mert megint átmentél profi versenyzőbe!

Nos... ha slick gumival határközelben voltál, akkor jól gondolom, hogy régen elkelt volna a koptató a térdedre? De az most nálam van!

Az R17.hu-n az M5-ös hátsód 42 ezer! Hol nézegetsz te?

Az első telókat hogyan állították?
na,ezért megyek egy kört a motoroddal két hónapig,,,,,megmutatom a gumi peremét a betonnak
Igazad volt? brada::
Az ültetés gyári kutyacsontal lett kivitelezve..az első-hátsó telók a súlyomra (és stílusomra, hosszú idő alatti egyesével pötyögtetéssel lett állítva) nyílván nem a kátyúval telibaszott részen teszem-veszem a gépet határ közeli állapotba...de ott igen is van visszajelzés..
ha majd összeszeded magad és kipróbálod, megtudod..
nekem, első:38.480
hátsó:57.530 =96.010 + szerelés..
Lesírt kedvezménnyel is min 90kib@szott ezres..!
EGY F@SZT!
Nemzeti Naplopók Intézete
Jól tetted,,,én húsvétoltam a családdal....majd robogok veled,,,,ha tudsz lépést tartani
huhh, nekem az NNI közgazdaságtanból ismerős, de az egy szám volt, az nem annyira félelmetes!
akkor igazam volt,vagy igazam volt?!
TESSÉK,MONDD KI!
Arra mondjuk kiváncsi lennék, a kátyúkon kívül az ültetéssel elállított futóműddel mit érzel!
De az ár érték az helytálló, a teszt elolvasása után hirtelen ránéztem az M5 árára, ugyan nem 9O ezer, de nem is baráti!
Te a sünöktől parázol.. Én a NNI -től..
Én is dolgoztam minden nap, aztám motorra ültem és robogtam..
Metzeler K1..ennél jobban nem tapad semmi..
Az M5 90ezerért elmegy 12ezret(drótig(kommentek szerint..))
8 gumit veszek azért amivel 40et megyek minimum! Ezerszer nagyobb tapadásban, és a visszajelzéseket hagyjuk is..
továbbá sokszor vagyok fent hajnali1-2ig,és javítok,,,,,szóval megy a mindennapi harc
tévedsz,tegnap is és ma is jöttek mobilt javítattni,,,,bepálinkázva komoly melókat adtak,,,no pihi,,,,
Dehogy nincs..csak Te másra költöd...
Terembérlet, protein, stb..
A maszekokat meg inkább hagyjuk..
Míg te édesen alszol szombat este én dolgozom..
csak a zsíros maszekoknak megy annyira,hogy motorkázik egész nap
Azért, mert nincs annyi rőzse tankolni, hogy heti 1OOOkm-t menjünk!
miért baj, ha látszik?
ezért még
Simán tartható a lépésed, csak értelmetlen!

De nem neked írtam, hanem az ATI-nak!
Töööttiii..
Műkszik..
Ma sem keltem fel hiába..