a padokhoz van levezető út,,,ott letáborozol aztán gyalogszerrel szikláztok egy jót,,,,majd vissza és tűzrakás,szalonnázás,vagy bármi ilyen szabadban sütögetős kaja
Nem,bakonynána,,,,de mint látod, Garbo is belinkelte,,ez egy alap kirándulós hely, ismerned kéne,,,,jó érzi magát itt az ember,jókat lehet sétálni és puszilgatni a csajodat mint pap a keresztet,,
nekem nem kell füldugó,,,,nekem bejön a hangja,,,imádom ahogy tudnak szólni,üvölteni a vasak,,,,Predi elnökünknek is úgy szól a Gépsárkánya,hogy beszarás,,,,,,,bizsergek tőle
Menjél el a római fürdőhöz vele,,,azt hiszem ott van az is...nekem tetszett az a hely és jó kis szerpentin visz oda,,,egyszer csinálhatnánk ott egy bográcsos bulit
El kell vinni a csajomat kirándulni, mert kicsit berágott, mikor kiöntöttem reggel az ágyból! Ugyhogy ma cordurás, túrabakancsos változat lesz a motoron! Szerintem Megkeressük Bátorkő várát Várpalota mellett az erdőben. Tavaly nem találtam meg! Gondolom ez téged annyira nem érdekel!
Jut eszembe...
A szombati gurulás a Ray Banem be került..
Visszafelé a 8ason Öskü-Hajmáskér magasságába, valamivel 2G fölött kinyílt a hátizsákomon a zippzár..kb 1 pillanat alatt kiürítettem a tartalmát a hátsó zsebnek...Fűzfői körforgónál értek utol a cimbik..
Akkor csak azt hittem pár papírzsepi és tucat fűldugó bánta, de tegnap kiderült a szemcsit is megröptettem..A kedvencem volt...Gyászolok..
Ajkán meg arrafele vagyok ismerős!