Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az sem teljesen világos a két német mit keresett éjjel(jobban mondva hajnalban a pályán) van éjjel is edzés? nem vágom..
Bassz... ez komoly... bűncselekmény! De majd elesik ott egy motoros, ráfogják, hogy gyorsan ment!
Hogy hagytad hátra? Lepottyant?
Először én is óvatosan mentem arra utasomat hátrahagyva. El is vette a kedvem a gyors tempótól. Mondjuk az egyenesben megtéptem a szarvát a gépnek!
Nem vágom ott kit zavar bárki is..de az még kocsira is veszélyes...színte teljes szélességében olajos az úttest, én csak azért kerülte mi mert geci komoly vagyok.. meg mert három napja minden nap arra járok..
Gondolom a fekete, piros, fehér Lacettiket KBT-s rendszámmal felismered. Aztán vannak az LTB-s Golf-ok szürke és fekete színben, meg az érdekes szürke LHG-s Astrák. Plusz az IAM-es, meg a fehér Transit oldal ajtaján figyelő eszközök. Nem lehet nagyon tudni, melyik mér menet közben, mert időnként csereberélik megyei szinten is a mérő eszközöket. De van már olyan technika is, hogy amit csak a TV-filmekben látsz, és nem is gondolnád, milyen fejlett is kis hazánk.
A pihenő alatt két S kanyarral lejjebb..nagyon rossz helyen, a kany ar kijáratánál színte az egész úttest tiszta olaj..a haverom rá is ment, szerencsére nem túl nagy sebességgel és már egyenesen mend, nem döntve..
F...om, én nem tudom ledolgozni! Nekem kö keményen fizetni kell!
Az az igazság, amekkora gyűlölet van az emberekben, egy percig sem csodálkozok!
Para matyi..megint kezded?
Hol volt egyébként pontosan? Hátha megyek arra, nehogy perec legyen!
Miből gondolod hogy szándékosan öntötte valaki az útra az olajat?
neeee, komolyan felöntötték? Honnan tudod? Nem csak pletyka? Mert ha azon valaki elcsúszik és baj lesz, ott sittre vágják még a szomszédokat is!
Na akkor mesélj csak, mire kell figyelni? Ezek mérnek menet közben is?
A szájbakúrt redőrök is a fel-alá cirkálás helyett a kiömlött 20méter hosszú olajfoltra figyelmeztették volna az arra közlekedőket..kiváncsi leszek ki lesz az első aki elhasal rajta..
Bakker! Akkor az volt az úton?!
Le vagy maradva. Szürke LHG-s volt. Az IAM már túl feltűnő így helyi viszonylatba. Mondjuk kedden palotán integettem a fekete Golf-nak.
Sejtettem hogy te voltál csak egy pillanatra láttam az arcod
pedig nem nehéz észre venni
Jaja ők is a ringre mentek mi 3 elmentünk Zircre egyet meg a Balatonra de hát a zirci parasztok felöntötték a kanyarokat olajjal
Nosztorinál meg egy kocsi állt fejre ott meg azért nem lehetett menni de azért jó volt !
Amúgy meg Boldog nyulat !
Én csak a Hír TV szalagcímében olvastam! Vártam a híradókban is, de nem láttam sehol sem.
Melyik Astra? A Fehér IAM rendszámos?
én dudáltam ám rád ebéd után a fekete Mondeoból, mert láttam, olyan riadt arcot vágtál!

A Szalai Józsit kell megkérdezni, azok állítólag oda mentek, azt hittem te is oda mész a Schell kúra, ott volt a tali! Nem tudom még kik mentek!
Nem volt egy nagy élmény Csesznek. Rendőrök járőröztek, civil Astrával is, az út közepén valami szétfolyatva, ...
A doboz meg azért kellett mert van. De mondhatnám, hogy abba vittük haza az emlékeket , de vihettünk volna sonkát is.
(Abban is van féklámpa, ha fénysebességről lassítanék, azt is észrevegyék! )
Egy német 46 éves ember meghalt ma a pannonia ringen nem tudjátok hogy mi történt?
http://youtu.be/VlfhrtAEBTU
Miért van az, hogy a szezon elején mindenki Csesznek fele indul?

De mi az a doboz? Sonkáért mentetek?
csak irigykedem