Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Atisnak piros a felöltője, és ugyan motorral, de Sopronból jött lefele Ajkára a mátkájával! Ezt jelentette!
Megnéztem Ma is Cseszneket..Katasztrófa...
Több kanyarban is(lefelé) olaj az úton..
Jelentem Győr rendben 85ös út sün mentes
Sopron üres...
Nagycenk után valami érthetetlen okból kifolyólag egy Tounó jelet meg mögöttem...Próbált lépést tartani,de..
Aztán Sopron bevezetőnél elment mellettem fekete Berik ruciba..
SM-Atti nak nem az van véletlen?
itt is motorozunk
Tarkát mintha láttam volna jönni velem szemben ment Zircnek mi meg onnan jöttünk tuti ő volt mert csak 2 ilyen motor van a környéken mint a mienk !
Lehet bizony! Most raktam le a gépet!
mégis lehet ma gurgulázni és elő-elő jön a nap?
Az akkor a Tarka lehetett, az övé olyan mély öblös hangú!
Na most miért? A Te "kerted" rendben van, mehetsz pályázni! Meg még nem is vagy 46! Vagy igen?
Én tudom... miután megcsinálták Gabrót a földönkívüliek, annyira jó volt, hogy cserébe Gabró kívánhatott valamit! Mivel nagyon meg akarta pengetni az új slick gumit, azt kívánta, takaritsanak el mindent az útjából felfele!
Nem tudom, nem hallottam semmit róla. Vagy gyorsan mehetett, vagy valamin megcsúszhatott. Remélem itt még nem locsolják az olajat a kanyarokba
Nem hiszem !
Tegnap viszont átmentünk Csopakon .
Nem tudod véletlenül hogy került nosztorin dombnak felfelé a kanyar belső ívében lévő árokba a tetőre rakott kocsi?
Már a mentő ápolta a sofőrt meg az utasát (nem lett szerintem komoly bajuk ) mikor mi odaértünk.
Pénteken véletlen nem te jöttél szembe a Margit (sárga) templomnál a pályaudvar felől? Valami szép mélyhangú Aprilia volt
Annyira csak nem volt durva !
Ha mégis akkor kárpótlásul Boldog nyulat meg sok locsolót mindenkinek!
Ez tényleg nagyon dúrva volt..
Boldog nyulat mindenklnek..!
Jó reggelt!
Boldog nyulat kívánunk mindenkinek!
ezt nem kellet volna
Hozzáteszem:
Ezt én is úgy hallottam valakitől akinek a sógorának a másod unokatestvérének a haverja mesélte mert az ő haverjának a haverja hallotta egyszer valakitől aki már olvasott ilyenről egy UFO magazinban
Hát én nem értek hozzá de akkor az ánuszrózsát körbevevő salakanyagvég elcsippentő izomköteggel lehet a gond ha enyi olajat elenged
...szerintem akkor az a tegnapelőtti fáradt olaj volt, amit Gabrónál használtak!

Csak vissza kéne neki menni bocsánatot kérni!
Lehet hogy az UFO engedte ki a fáradt kozmikus olajat miközbe a büfést vitte anális beültetésre
Na látod-e, hogy van bűfé! Tegnap rosszkor voltunk, lehet elment áruért! Vagy tegnap a büfést vitték el a földönkívüliek egy röpke pásztor órára!
De ha ez így megy, lehet holnap aggregálért jönnek!
Én is azt tudom mondani amit a büfés mondott ha metalálják a locsolót akkor megeszem a sisakom : )
De szerintem írnak 1 jegyzőkönyvet beteszik a többi közé és isznak rá egy kávét majd SÜN SÜN fel kiáltással haza galoppolnak szépen !
szia
sziasztok!
mentem dolgozni..
majd holnap folyt...
Na,,a legfrisseb..:A zsaruk tudnak róla, de azt mondják nem szándékos a 33.kmkőnél van az olajfolt amit állítólag a közútkezelő ma el is hárított (talán délután)
a fent foltról nincs tudomásuk...de gyanusak nekem..