Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát....nem!
Meg milyen vastag, vajpuha sztéket szolgáltak fel vacsorára... sosem ettem olyan vastagot! ....persze a tied sokkal finomabb!
Szevasztok!nem tudja valaki csabialonso elérhetőségét?
Gratula. .Életre szóló élmény lehet egy ekkora sport klasszikussal találkozni..
Jótékonysági gála Cipruson!
Komoly..hogy fújt össze vele a szél?
Majdnem... Glenn McCrory.
húúúú kiez? klicskó?
jó, persze, nehogy az a 1O LE váltsa meg a világot, ami a ketőénk között van! .ahol az enyém 14O LE ott a tied még csak 96!
Haus...
nettó egy óra..
10 percenként 5 perc reklám..
Ez nem huligán hanem egy kib@szott gengszter..
és ott van az már 6-7 körül..csak pilláznál..10nél meg lecsúszna a pici popid egész hátra a rendszámtábláig....
egyébként mindig az volt a baj, hogy hosszuak a kezeim (mondjuk boxolásnál jó volt) ...nem tudtam sose nagyot nyomni. A max 19O volt!
bassz...még mindig 1-es mechanikából!
Kit érdekel a 15O ló, ami 11OOOnél jön meg.... lehetne az ott 17O is, max éppen akkor 2Oal többel megy... én nem a sebesség miatt vettem csupasz motort..... nekem az kell, hogy huligán legyen!

Na, az már komoly!
az nagyképüsködés lenne!

Nem tudom mennyivel nyomok most, már évek óta nem fogtam meg nagy súlyt, plusz 3 hónapja kemény fogyókúrán vok. De 12Oal mindig el tudok szériázni, az nekem nagyon ideális!
150 pacissal? és cirka 110 nyomatékkal?
áááááá... ez államtitok,gondolom..
te...én már mentem pár 4 hengeres 1OOOel! uncsi.... nem hiszem, hogy remegni fog a lábam!
fagyi...
na, tényleg érdekel, mennyivel szériázol..! és mennyi amibe belenyomsz.!
fekve? 80-90?
ja, igaz is..ne hogy a végén te is pánik rohamot kapjál, és remegő arcal hófehéren szállj le Piciről..
mit mennyivel?