Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajos tanácsadó nap. Legalábbis ezt hirdetik. Itt megtalálod az infókat. Lesz ingyen kaja is, bár az gondolom Téged nem érint
hogy hogy hétközben lesz?
Mondtam b...eg, hogy gyere edzeni, mert egy szar kanyarodást is erőszakolásnak érzel! Kezdesz elgyengülni, kicsit félek is, hogy kiugrik alólad a Tünci, nem bírod megfogni azokkal a kezekkel!
Hali..! 17ig dolgozom..
17.30ig Velence.. Lehet megoldható...
Mi lesz ott egyébbként?
Azon gondolkodtam este, hogy ezek a gumik, mármint az utcai sportok, amiket mi is hordunk, 3 ezer km környékén elkezdenek kockásodni, tehát az utolsó 2-3 ezret "billegősen" tesszük meg, amivel nincs is baj, mert hozzászoktunk, hisz ez egy folyamat... ebből kifolyólag, ha egy új utcai gumit teszel fel, aminek megvan az ive még, azt is úgy érzed, hogy könnyű irányítani! ....mindegy, mellékszál, akkor majd kipróbálom, te meg addig megnézed, mit értek én az alatt, hogy motor, nem hajszárító! Mész a Tüncivel!
Nem kell úgymond beerőszakolni a kanyar ivre..nem tudom másképp fogalmazni, mind hogy bebillen és tartja az ivet...A kockára kopott M3al szemben..
Szevasztok!

Nem jöttök holnap motulos napra? 17:30kor lesz a Velencei tó partján.
Hát az attól függ mennyi a melójuk..és álltalában sok...Gyorsnak nem mondanám, inkább precíznek..
Az nagyszerű!
Gyorsan dolgoznak egyébként?Ha jól néztem utvonalterven,ez az az utca ahol kresszezni lehet,ahol a központ van?
Csúszni nem csúszott az M3 , azt nem mondhatom, de ez mindha más lenne..
Odaadom szívesen egy körre Picit, tapasztald meg..ha mered, persze..
Mondtam, hogy megflexelem a tetejét menőségből....
Haggyad már..csak kiváncsi voltam a reakciódra..itt van a hátizsákban.. Viheted... Továbbra is tartom.: BOHÓCOK HORDANAK UTCÁRA KOPTATÓT !
Majd ha megyek a ringre visszakérem...úgy is érintetlen lesz..
Otthagyhatod,nyudodtan..az egy műhely, zárt udvarral..és le is veszik, fel is rakják, centírozva..Az időpontot mindenképp kezd el egyeztetni minnél hamarabb, mert én télen csináltattam és igy is volt kb egy hónap.. mondjuk rajtuk kívül álló hibák sorozata végett..
Tudtam, hogy segg lesz a szádból!
Ezt mondjuk nem értem, hogy 11O-13Oas tempónál jobban tapadt? Mert az M3 11O-13Oas tempónál csúszott? Nekem az M1sem csúszik ott még, pedig az régebbi konstrukció! Ott akkor baj van a futóművel erősen, vagy hibás volt a gumid!
Rendben,majd összebeszélünk,aztán,ha megyek haza akkor összefutunk!
Ajkai vagyok amúgy,hétvégén szombaton vagy vasárnap megyek haza!
Azt nem tudod megmondani,hogy a mocit ott lehet e hagyni?
Úgy értem,hogy kocsim sajna nincsen és a felniket nem tudom külön oda vinni,ha le is szedném garázsba a felnit fuvart tudnék szerezni,de első emelőm nincsen..
Igen, ezt akartam mondani, hogy az az M3 5,6mm, de szerintem még plusz két milit, ha arról van szó simán vágnak bele, hogy ne Gabronak legyen igaza!
nem nagyon találkoztam még olyan zsekával aki a gumim oldalán az Angol nyelvű feliratot böngézte volna...ránézett a mélységre aztán jónapot..
Lehet megtartom a koptatót, szityyyú tábornok úr..
Nem szeretném hogy a térdén a carbon betét kikopjon...
Nekem megfelel, de nem vagyok rendőr
A kép nem hozza vissza az eredetit...össze kéne próbálni a két színt..de szerintem a sárga meg az arany ha nem egy árnyalat lesz, butuskán fog kinézni..szerintem..összecsöröghetünk, szívesen mellé állítom Pict a Gixered mellé és akkor egyből látszik mi az ábra..
Ja...én a kocsi motorjára értettem, hogy városban nem melegszik be, csak nehezen, a gumira baszok nagyivben! Deeeee...ebben viszont van tapasztalatom, és azt 12O százalékra állíthatom, hogy a téligumi nagy fos melegben, nem hogy jobban tapad! 2O fokos levegőhőmérsékletnél már nyikog, mint egy kurva...és új a téli gumim, nem vacak! Ki kell próbálni jó nyári gumit is!
Köszi Lili nevében is!
A felnit aranyszínűre szeretném,mint a Tieden is!
Paint Shop Proba próbáltam kikeverni a megfelelő árnyalatot....
Majd holnap megcsinálom rendesen,aztán feltöltöm ide!
A terv az lenne majd,hogy a hasidomot és a farokidomot is sárgára fujassam és a lábtartókat is aranyszínűre szeretném még!
Az idomokból csak télen lesz valami,mert szezonba nem akarom garázsba tartani hetekig!
not for highway use ból fekete filcel kisatírozom a "not-ot"
DOT után meg odakarcolok egy 21est..
Úgy jó lesz?
"not for highway use " felirat és a DOT szám hiánya is számít a bordamélység mellett. Ennyi erővel megvágom szövetig a kopásjelzőig kopott hátsómat.