Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pici az első, de egyszer ő is megöregszik ,utána se pici, se haverok
3 olajcsere, 1 váltócsere, 2 garntúra gumi...
2010 okt 20..Picibe 1350Km
2011 ápr.21. Picibe 10.000Km
Bocsi...Nincs időm lassítani...
Okt.20..Pici az enyém..
Most:
inkább a kávét választjuk, meg a csinos pincérnőt
teeee, letöröm a derekadat, edzeni gyere.... 5től várlak a terembe!
Majd kapsz holnap tőlem is, megint van egy vagon!
én is mindíg két személyes vagyok, jobban szeret menni mint én!
kösziszépen!
Szia! Szerintem vállalnak mindent, de érdeklődj ezen a számon :06/30 3858855
Gabro,érdekelne ahol a felnidet fújattad,ott elvállalnak idomot?tankot,sárvédőket is,vagy csak felnire vnanak rá mozdulva? előre is köszi!
helló....még 7 nap és megyek hazaaaa!Remélem valami kis gurulásba be vesztek...;)Május 20-ig le sem akarok szállni a motorról....
oksi, 5 körül hívlak
4 körülig dolgozom, utána gurulok picit, aztán mehet a kv..
délután egy kv? én fizetek
A füldugót, köszönöm..jöhet minden mennyiségben..
Szombaton 2 után ráérünk a barinőmmel! Max 200 km-re kapható vagyok. Persze csak ha lehet benzin-tyúkot is vinni... Ha nem lehet, akkor inkább otthoni elfoglaltság után nézünk. ;-)
Körülnézek, van-e itt 2 egyforma! Füldugód van még, vagy vigyek?
Vagy szerezz be olyan holdjárót, amiben a csajok nyomták a dizsiben 96-ban!
Nekem még darabokban... a héten nem volt időm rá Így lehet spórolni az üzemanyagon
Viszont ami a gumicserével hátrányosan érintett az a magassága a gépnek..eddíg sem voltam teljesen telitalpas, de most /50 helyett /55 lett és még magasabb lett a paripa..tipegős lett a figura..sajnos rövidlábú józsibogár vagyok. .már gondoltam rá hogy két stafnit szegelek a talpamra , mondjuk raklap fa kockát,pl..
majd még a többiek is nyilatkoznak valamit.
Pénteken viszem haza a kis családomat Bakonybélbe, szombaton ráérek egy egész napos csapatásra is akár..mehetünk..
de mehetünk komáromba is, vagy nekem mindeggy..
Tamás báttyának kívántam viszon jóéjt!
Az jutott eszembe, hogy itt a hosszú hétvégén nem egyeztetünk egy időpontot valamikorra aztán rendezhetnénk egy fórumos gurulást!