Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki mit érdemel haígy beszélsz róla.
Amúgy nincs mit, majd lekajálom
Ha minden tökéletes lenne csődbemennék :-)
köszi a mai segítséget..a frászt hozzta rám ez a fostalicska..
Nem vagyok én olyan vad Zsemlét felvágni, vajazni jó, nem? Amúgy az élkialakítása végett nagyon jól lehet vele dobozokat boncolni
Szép estét!
jobb estbe..
előbb utóbb valakinek a combjában landol....
diétázom.....de benzint beszámítok!
Spyderco
Most egy Ilyent nyúzok, immár két-három éve talán. És egy ilyenre vágyom, csak nem tudom, mire használnám...
oké..majd ha nem felejted el, csütörökön a terembe hozzd magaddal, kérlek..
viszek érte egy raklap velős pirítóst..
persze, de azt visszaviszed gariba. De ezt használod, jó fasza, tetszik, semmi baja, de ugyanazt a feladatot ugyan ugy egy 12ezer forintossal is megcsinálnád!
felét sem, persze, de sok minden van igy..pölö, :NIKE cipő 30eért ami 2hónap után hullik szét..stb..
majd megnézed és mondasz vmit....nemértek az árképzéshez, te vagy a bizniszmen nem én!
mennyit kérnél érte?
csak óvatosan az árképpzéssel..váltó vásárlás után vagyok..
ez sem ér 64et, meg a másik sem 73at! Úristen...brutális árképzés!
eladó, úgy cseréltem, még nem használtam.
és a semmire kellő brutál?
jaj

fini..
simán..
agg.ról már vannak kompromittáló képeim,de mivel most jóba vagyunk, marad a védett winchesteren..
rosszabb időkre..
van egy noname eladó.
nekem is volt.. egy balatoni vitorlás peca közben, a barátom horgásztáskástól burította a balcsiba..
azt kintről kaptam ajándékba, azóta vadászok egy faca kis komBICSKÁRA..
de kések közül is van szerelmem..:SPYDERCO..only the best..
A gatyáknál is volt "minőséges pamutszíj beszámolt az árba"....
Ezt mondtam: "Láthattalak tegnap 16.45-körül az Interspar környékén egy (két ) fekete(hajú) csodával?" Ki mondott itt két csajt? Az a fránya fantáziád megint félrevezetett!
De lefordítom: egy fekete csoda=kocsi; fekete hajú csoda=barátnő! Sebaj! Most már mindenki tudja, hogy bárkit megzsarolnál, egy kis előnyszerzés miatt! ( csak vicceltem ám! )
hmmm, ez minőséges!

De mit vennél?