rendben.!
A tőmítésekre mag azt mondta, majd akkor rendeljük meg ha már szédszedte és láttja melyik kell,azon a pár(remélem hogy pár) napon nem múlik...
Tudom, de nem tudtam, hogy aktiválni kell, csak most derült ki nem olyan régen. De persze lehet utána sem fogja elfogadni.
De ha csak a regisztráció a baj, akkor csinálok egy másik felhasználó nevet.
Ha rendesen megy az egész menet akkor gyorsan használhatóvá válik?
A Pay-Pal mennyi időbe telik, hogy használhassam? A regisztrálás már megvan......elméletileg.
Remélhetőleg a jövőhéten már aktiválják a kártyám és kiderül, hogy tudjuk-e használni. Ha elakadok és nem zavarlak akkor lehet kérnék egy kis segítséget.
Szeretem mikor így pezsegsz. .szervezés ez a te asztalod,..
a kedd annyiból lenne jobb hogy még talán azon a hétem meglenne hozzá a tömítés...vagy akármi..
A tőmítésekre mag azt mondta, majd akkor rendeljük meg ha már szédszedte és láttja melyik kell,azon a pár(remélem hogy pár) napon nem múlik...
Beszéltem a lacival,rendben a reggeli időpont holnap pontosít mert lehet hogy már kedden reggel vihetjük..
Akkor remélem sikerül.
Kösz
De ha csak a regisztráció a baj, akkor csinálok egy másik felhasználó nevet.
Ha rendesen megy az egész menet akkor gyorsan használhatóvá válik?
Remélhetőleg a jövőhéten már aktiválják a kártyám és kiderül, hogy tudjuk-e használni. Ha elakadok és nem zavarlak akkor lehet kérnék egy kis segítséget.