Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok..,csak brutál a kinézete..mellesleg nem hinném hogy nagyon letörős lenne..hacsak nem csontot ér
Akkor oda is küldjem el amit írtam!? Kösz, küldöm is.
Terveztem, de nagyon tetszik a ruha és már csak 1 nap van vissza. Ha pedig magyarországra nem is postázza, akkor .

A címedet csak a pub-ot tudom, néznél mikor lerakja a bejárat elé a lambót. De akkor már egy Bimota vagy MV Augusta. Meg egy masni.
Nem tudom, nem voltam még tömeggyilkos Utána is le kellene fürdeni, nem? Különben is, egy kés mindig jól jöhet... Mint mondottam, napi használatban van munka közben. Nem is tudom ki akar Spyderco Civiliant, a maga karmos kialakitásával, aminek más célja nem lehet, mint hatékonyan kifordítani valakinek a gyomrát Amúgy állítólag letörős a vége, csak óvatosan vele
"Nein, ich möchte den Verkäufer kontaktieren."
ebben a mondatban rejlik neked a megoldás...:
"Nem, kérem az eladó kontaktját",tehát ide kattintva és irva a kérdésedet jut el közvetlen az eladóhoz..
Mivel német tudásom kicsit hiányos, így egy fordítóval készítettem a szöveget. Vissza felé nem működik, annyira nem magyaros, hogy ugyan annyit értek, mint mikor német.
szerintem, mielőtt véletlen egy Timbuktui eladótól egy lamborghinit vásárolnál,( az én címemre postázva) nézd egyszer meg(mondjuk AGG.nál hogy működik, és nagyjából milyen "sablon" kérdések és válaszok jönnek-mennek..
Igen. Hogy magyarországra is postázza-e a cuccot. Ennyit kérdeztem, semmi címet nem írtam. Azt nem tudom honnan szedte. Ezután a szöveg után van 2 lehetőség, hogy :
Haben wir Ihre Fragen beantwortet?

Ja, meine Frage wurde beantwortet.

Nein, ich möchte den Verkäufer kontaktieren.

Úgy sejtem az lehet, hogy segített vagy sem. De nem tudom mi segített-e.
nem nagyon értem,milyen kérdést is tettél fel, de az általános szállítási feltételeket sorolja, és nem nagyon hámozom ki, de mindha nem vágná hogy pontosan hová is szeretnéd póstázni a motyót...a vége az hogy nem nagyon akarja "ide"(nem is nagyon tudja hová) póstázni..
konkrét kérdést tettél fel?megírva a címet?
Bocs, de már azt is sikernek éltem meg, hogy tudtam kérdezni.

Ezt kaptam:

Wie lange dauert es, bis der Artikel bei mir ist?
Versand nach: HU, 8443
VersandserviceVoraussichtlicher Liefertermin*
eBay DHL Paket 24/7 (Abgabe und Lieferung an Packstation)
Bei Artikeln, die aus dem Ausland verschickt werden, kann der voraussichtliche Liefertermin nicht genau angegeben werden.
Verkäufer verschickt Artikel innerhalb von 3 Tagen nach Zahlungseingang – wird in einem neuen Fenster oder in einem neuen Reiter geöffnet.
Selbstabholung
* Die Angaben zum voraussichtlichen Liefertermin basieren auf der vom Verkäufer angegebenen Bearbeitungszeit, der ausgewählten Versandart und dem Zeitpunkt des Eingangs der Zahlung beim Verkäufer.
* Wenn Sie einen voraussichtlichen Liefertermin für einen anderen Ort genannt bekommen möchten, gehen Sie zur Artikelseite zurück und ändern Sie Ihren Standort.
Von wo verschicken Sie den Artikel?
Dieser Artikel wird von Bochum, Deutschland aus verschickt.
Bieten Sie den Versand ins Ausland an?
Dieser Verkäufer bietet keinen Versand ins Ausland an.
Értem..úgy lehet kérdezzni..DE mivel ÉN nem Te vagyok és ÉN nem a TE felhasználóiddal vagyok bent(hogy is lehetnék) igy nem látom a NEKED válaszként kapott levelet...Ha bemásolnád a kapott szöveget beljebb lennénk..
Bemásoljam ide? Lehet csak én látom?
A sorozatgyilokok állítólag mindíg lefürdenek kasza előtt...
mindíg is gyanús voltál..
törékeny kis fiúcska éles bicskával..
Hát a "Frage stellen" legalul a számláló felett, abban van benne amit kaptam vissza válaszként. Sajnos nem tudom, hogy máshogy lehet kérdezni.

Sajnos azt is csak sejtem, hogy ez válasz a kérdésemre, mert az az irányító szám van oda kiírva ahova rendelném a cuccot.
néha, nehezen követlek,,...
hol van itt a váasz amit kaptál? mit is kéne fordítani?
Szép jó estét.

Tudnátok segíteni fordítani? Az eladót próbáltam megtudni, hogy magyarországra is küld-e csomagot, de nem értem mit kaptam vissza.
A cucc amit szeretnék.

Ha valaki tudja a választ annak örülnék.

A Versandhoz írtam kérdést.
Nem, fürödni voltam Miért boncolgatok dobozokat? Munka közben néha ki kell bontani raklapokat, azaz a rajtuk tárolt cuccot... Körbe van fóliázva, le van pántolva... A fűrészes él a pántoknál sokkal hatékonyabb, mint a sima. Amúgy meg csak szimplán tetszik
hajjaj..most felbosszantottuk a kistáskát...
ilyenekből lesznek aztán a szallagcímek...
A héten vizsgázik Bandika,és majd hirtelen egyszercsak ottermek.
Asszem.
Tán rejtett agresszió?
Egyébként szeretem, nagyon..
de már látnám, hogy jössz..
ezt mondod, kb 2éve..
na ez nagyon jó kérdés..?! miért is?
vajon egy egyetemi hallgató miért boncolgat combkéssel dobozokat?