nekem is van egy leatherman-om, na ezek még megérik a pénzüket. Mikor költöztem, ezzel csináltam mindent. A villanyszereléstől a szekrényösszerakásig, nagyon bírja. Már 4 éves, semmi baja.
ez a leg murisabb
szöveg? :
Katona csizma TACTICAL BOOT M.YKK (ez a legnagyobb kínai zippzár gyártó, csak nincs . a nevében )ZIPPER, khaki. Külső felülete: minőséges marhabőrből, 100% Cordura. Belső felülete : Thinsulate. Talp : gumi. A bakancs oldalán YKK(ez a kinai gyár logoja) cipzár és egy további gyors Speed Lace cipőfűző system., 9 lyukú. Erősített talp.
szerintem ez egy komplett kínai bolt...
Abban biztos lehetsz...ennyi lógó fityula, az első bokron fentakadsz. De megnéztem a gyakorló ruhákat, azok sem amcsi egyenruhák, hiába irja oda. Meg a fő különbség az anyag. A magyar military boltokban is árulnak a magyar egyenruhához nagyon hasonló cuccokat, csak harmad anyagvastagsággal. Az eredeti az nem nagyon szakad ki a kuszás mászástól, ezek a kacatok meg igen.
de mi az, hogy eredeti?
Ezek egyike sem az MH-ban rendszeresített. A Magnumok azok azok, nekem is van egy, az ugyan olyan, az amelyiket 4Oezerért árulják, de az nagyon sok érte.
szöveg? :
Katona csizma TACTICAL BOOT M.YKK (ez a legnagyobb kínai zippzár gyártó, csak nincs . a nevében )ZIPPER, khaki. Külső felülete: minőséges marhabőrből, 100% Cordura. Belső felülete : Thinsulate. Talp : gumi. A bakancs oldalán YKK(ez a kinai gyár logoja) cipzár és egy további gyors Speed Lace cipőfűző system., 9 lyukú. Erősített talp.
szerintem ez egy komplett kínai bolt...
bár nem hinném hogy bármilyen katonai alakulat viselne ilyet..
valóban katonai cuccok?mármint egy-két dolog..
Ezek egyike sem az MH-ban rendszeresített. A Magnumok azok azok, nekem is van egy, az ugyan olyan, az amelyiket 4Oezerért árulják, de az nagyon sok érte.
Mert mi kell? Gatya, vagy mi?
16.38 egészen pontosan. Vettünk túrógombócot leárazva....
ilyenkor a bevett taktika, egy azonnali jóminőségű fénykép..
vagy egyből ide, vagy jó pénzért a páncélszekrény méllyére..
Alakul az osztrák projektem! Hátsó gumi úton hazafelé, az első ügyezés alatt.
Már a leírások is igen sokat mondanak,..
Mert mit akarsz venni?
esetleg kedvezményed?
hátra 2vel nagyobb, előre 1el kisebb..faca lenne..csak egy keréken közlekednék.. vagy tarkón..