Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van, mert már majdnem én is boldog névnapot kívántam, de akkor nem! Nem pocsékolom!

Agg.....te hogy álsz a kérdéshez? Te tartasz névnapot?
nagyon pocsékul vagyok,,,,örülök,hogy haza tudtam vezetni
Dehogy, ez csak KÉSZ átverés..
egyébbként sem tartom,ezt sem meg a születésnapokat sem...
akkor most TE kapd BEEE! Ott tankoltál azon a köcsög MOL kúton( ország legdrágább kútja ) és be sem toltad az arcod.! pedíg kiabáltam , integettem a teraszról. .! és még csak nem is telefonáltál..
Tényleg Gábor nap van ma?
Holnap akkor támadok, készítsd a szűrőt!
akkor most erre a számra küldjük az Alekosz szót szombaton?
megvan, köszi.
a kéccersültes dolog van érvénybe, korrigáltam a hibát,köszönettel: suta felhasználó.
de lehet még softweare hiba is,akkor érdemes frissíteni a készüléket,,,ezen alkalmazást is elvégzem önnek szívesen barátilag testvéri árban,azaz ingyen
azért lehet,mert az a név kéccer van elmentve és más számkarakterek vannak mellé beírva,,,,,PL Kykee 067025604013 és +3702560413,,,ilyenkor már a +36702560413 teszi előnybe és felülír minden lehetőséget,mert a központ által küldött GSM számot érvénysíti,,,,tehát vagy kétszer van a számmentve,vagy a név,,,érdemes átnézni,,,,remélem máskor is hozzám fordul az esetleges kérdésével,,,,,,, köszönettel Mobilmentora: Mobil_GSM
Kétszer mentetted agyan azt a számot...
Általában véletelen..
Nézd meg a telefonkönyvedben az utolsó névtelen számot..
láttam tecsó.

te, mé van az, hogy ha hívást fogadok csak a telefonszám jelenik meg, a név nem?
pedig elmentett számok....
Nagyon xépen köszönöm, mindenkinek akinek az eszébe jutottam(tunk)
Boldog Gábor Napot.
Boldog névnapot a Gáboroknak
Hejj zsivi1!a fényképeim között van az a kép,amit kértél....
ma minden gábor nevűnek a vendége vagyok!
bódog gábornapot. hajj.
Boldog névnapot Gáborok
Ott olyan is van... jah hogy elég ráfogni?

Majd Szityyyu is eszik, akkor jóó lesz
de csak diétásat, ne csak a szityyyu fogyjon
Gyere el Te is 8ra Lidlibe, és kapsz fagyit
köszönjük
oksa 8 kor...

a bejáratnál vagy a tisztító spréknél?
Időben szólj ám, ha menni kell, mert akkut a fényképezőbe egy nappal előtte fel kell tennem...
Nehogy megint elcsesszem!