Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de minek? vagy most olcsóbb? nem elég egy? vagy?
vehetünk, egyébbként..
kevesebbet kell mosni a túrán..
utállak
akkor azért volt ki ennyire..
Akkor szájbarágósan: Buszpályaudvarnál lévő kereszteződés nem a lámpás,hanem a lakótelep irányába balra le..bowling pálya mellett el,végén balos..kőrbe mész a vár alatt(kb.4-500m) addíg míg egy parkolót látsz jobbra..ott kocsi.lerak.út túloldalán ott a Nivegy völgyi..onnan indúl a sétány(régen szerelem szigetnek hívták a helyet)
de két kanyar után már nem látott semmit.
nem...
rá nem jöttem volna..
de remélem a jövő héten is ugyan ebben, vagyis a SENIOR kategóriában indulunk..
meg remélem a csapatösszeállítás is változatlan lesz, szityyyu& szityyyuné elől , mi meg hátúl nézelődünk.. tudom úgy is csak ezért maradtál le ma..
nap= nem
"nap fogsz tapsolni"
Valami tényleg elállítódott benned..
nem szoktál ilyet csinálni..
nap fogsz tapsolni, szenvedni fogsz
dumagép, jövő hét végén futhatunk
Nivegy völgyi borok háza,megvan?
előbb egyeztessünk..!, benne vagyok! De Agg.nak addíg be kell szerezni egy raklap izomlazító kenőcsöt...
de abban nem motorozok.... májusban végigmész a körgyűrűn a sárga ruhába, a szomszédos repceföldről az összes bogár szerelmes lesz...
azt sem tudom hol vannak ezek! Lekisérhetnél!
legközelebb gyere te is... 13 km 1,5óra alatt. Kiváló teljesítmény amatőr kocogóktól!
Mondod Te ezt a sárgára, mikor mintha Te is abban lettél volna
Én is elsősorban a Vanucci-ra licitálnék
Csak tartok attól, hogy nem áll meg €211 (postával... )
A játszótéren voltam egyik nap este, elfoglaltuk a várat Szépen megcsinálták, és apró murva van mindenhol, nem homok, amivel fullon telimegy minden
Csak Agg.ódom érted ...
Játszótér, jut eszembe...Voltatok már az újjonan átadott vár alatti részen?Nagyon komoly kis park lett..Meg az állatkert mögött a régi vidámpark mellett is nagyon szép kis sétány lett játszótérrel, csónakázótóval(még csónakok nélkül)
Mi is kevesebbet írunk már.
húzz a játszótérre