Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Névnapot!
Boldog Névnapot!
Köszönjük.!
köszönjük
Jó reggelt!
Istenke éltesse sokáig a Gáborokat névnapjuk alkalmából!
a kinásoknál ,,,,volt mag champa,meg vaniliás és egy kisebb dobozban volt a gumifüstölő,,,,,
Gumifüstöt hol lehet venni?
Még elő sem vettem a motort, két beinditáson kívül
9kor zár.
Már egyre kisebb, ma edzés után benéztem a 112kg alá, 111,8. Január végén 119 voltam. Legalább jó lesz a bőrnaci amit vettem.
A LIDL nem 8 kor zár? Bár attól még ott leszek.
ok, ott leszünk.

Most megtudjuk, hogy valóban olyan nagy vagy-e, mint azt mondják.
ok, 8kor a csolnokisban, akkor végzek az edzéssel ...én is bevásárolok, mert jövö pénteken üzembe helyezem a parittyát.
Mi vettünk azt is 300 ft volt legutóbb. Ha hosszú távra megyünk kicsi és elfér, ha használni kéne. Itthon meg a nagy ápoló.

Nem tudom még, ha ott leszel valamelyikben akkor oda ahol leszel, ha nem leszel ott ahol nem leszel akkor az ALDI mellettibe.

Motort már teljesen szétszedtem.....idomok és műanyagok.....a tisztítást várom.
óóóó, láncspray itt mindig marad... azt az egyet mondjuk nem veszek ott, az kényes dolog. Egyszer csináltam ott egy próbafújást, az nem teflonos, asszem csak sima olajat spriccel ki.
Melyik Lidlibe mentek? Itt a csolnokiban mindig marad ezekből a cuccokból, errefele madarak laknak, nem veszik, csak az akciós káposztát!
Holnap megyünk a LIDL be a zárás előtt fél órával. Ha Te is akkor mész akkor találkozunk.

Remélem lesz még akciós cucc. Pécsett jártunk úgy, hogy aznapi akciós lánc-spré 4 órakor már sehol sem volt.
sokkal..! töti..! igazi barát vagy..!
szoridaritok veled,,,nem megyek addig motorozni,míg te sem,,,,sőt,még utána sem,,,,remélem kicsit jobb így már neked
kivagyok...................... 16fok...
A moci meg pihen.......
Valahogy elé tudom képzelni ahogy indult a sztori, csak a nő észre sem vette...

Persze nem tudom mi történt.. már hallottam ilyen történeteket ismerősöktől..
Ha ezt előbb mondod a kocsit olyan gúnyában vittem volna műszakira...
Bár így is átment. de ki tudja
jól van,,mehet a muri
Lekötök két gyertyát , esetleg..
megfoglak vele
oké..szembe,soha..csak előtted..
akkor ne gyere velem szembe motorral soha
legközelebb eldobok mindent...