Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért mert nem értem rá,,,épp dudáltam és közbeiktattam egy tiltást
aztán nem észre venni.=észre SEM venni..
És akkor mi van? Nem lehet tükröt lerúgni? véletlen..aztán nem észre venni..
Aztakurva..! Miért nem dudáltál? vagy legalább tiltásig pörgethetted volna..!
Én mélységes fel vagyok háborodva és elítélem az effajta morált,,,,,meg sem fordulna a fejemben,ilyet tenni,,,,,pfúj
soha többet nem szólók hozzád ma reggel 8ig
igen,a füledre tetted a mobiltot
ezt olvastam az imént, nagyon kemény..... biztos véletlenül lett agressziv a motoros!

"Előbb agresszívan bőgette gépét, majd lerúgta az előtte haladó autó visszapillantó tükrét egy motoros Debrecenben – írja a police.hu.

Péntek délután Debrecenben, Jánosi utcán egy hölgy tartott hazafelé személygépkocsijával, amikor arra lett figyelmes, hogy hirtelen mögékerült egy motoros, és agresszívan bőgeti a motort. A hölgy lassított, hogy a motoros kerülje ki, de az csak lassított-gyorsított és bőgette a motort, majd az autó mellé hajtott és benézett az ablakon a nő szemébe, ezt követően felemelte jobb lábát, és azzal a lendülettel lerúgta a gépkocsi bal oldali visszapillantó-tükrét, melynek az üvege kitört, és burkolata behajlott.

A hölgy nagyon megijedt, azonnal hívta a rendőrséget, ugyanis a férfi a történtek után gázt adott és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A gépkocsit vezető nő, a férfiról és a motorról is nagyon részletes személyleírást tudott adni, illetve azt is meg tudta mondani, hogy a motoros a Sámsoni út irányába távozott. A debreceni rendőrök a motoros keresésére indultak.

A Debreceni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti járőrei a Sámsoni úton egy kereskedésnél felismerték a motort, majd hamarosan kiderítették, hogy a járművel egy a kereskedésben dolgozó személy közlekedett. A kereskedéshez szállított sértett, a motort és a férfit is határozottan, egyértelműen felismerte, de a 25 éves debreceni férfi a cselekmény elkövetését tagadta.

A férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított büntetőeljárást - olvasható a rendőrség honlapján."
Ne haragudj. .biztos telefonáltam..
Kezdem azt hinni, hogy a Japo mérnökök be voltak szívva, mikor ezt a kiput tervezték. Még a Gabroén a fekete motorhoz csak csak, de ezen aztán csodaszép!
igen,17:00kor
nekem még megvan az egyik, amit adtál! Nagy sörös vagyok!
most is az!
az akkor a tied lesz! .... az enyém meg a pincérnő!
Mikor? Ma? Milyen tiltást? A Bömbin?
Nem vágom..
odamentünk a lebujodba,kint telefonáltál,,,dudáltam neked,nyomtam egy tiltást és le sem szartál
biztos is...
Mi?
Rendben, intézkedem..
nem tudom.
biztos...
ja,mert az ővé otthon maradt és hogy ne basszák le,ezért felkapta a kollegájáét,,,,,jó a készülékház?
elhoztam a előlapot a krisztiántól akin a gyulán lévő andrás felirat tátongott.
Ez a mai rosszúl esett tőled
ja, ha már erről beszélünk: mondd meg neki, hogy vágja csíkokra a csirkemellet a lepénybe, mint a fiúszakácsod, úgy sokkal jobb....
Az már az Ő baja..senki sem tartott fegyvert a fejéhez..
mellesleg nekem akkkor sem bíztos hogy menne..
jujj....gondolj a szakácsodra,neki mi futkozhat a hátán...