Minden nálam lesz...
Mindent kiváltok amit csak lehet...
Viszem a tengeralattjáró és léghajó jogsimat is, hátha szükség lesz valamelyikre...
A vércsoportot meg zsírkrétával felfírkálom a tankra...
Amin van KGFB, arra ki is adják. Bár smkp-re nem hiszem, mivel az (elvileg rendszám nélkül) nem mehet külföldre. Csak egy telefonodba kerül, és kiküldik. Ezen nem érdemes spórolni, mert bajba kerülhetsz, ha nincs Nálad mondjuk osztrákiába.
A kötelező biztosításod itthoni meglétét, befizetését, érvényességét igazolja külföldön. Nem nagyon szokták kint kérni, de baleset esetén ez az első, amit elkérnek. A biztosítód küldi, ha kéred. Spórolnak vele, így nem mindenki adja ki automatikusan.
ha a zsebéből esett ki menet közben,akkor mondjuk egy 60as tempónál pattogva,jóval az úttól messze áll meg,,,,,,kérdés le volt e némítva,,,mert én mindig úgy motoroztam,hogy semmi ne zökkentsen ki a figyelmemből,,,főleg ne egy hívás,vagy sms
Lemaradni...hmm...
Mindent kiváltok amit csak lehet...
Viszem a tengeralattjáró és léghajó jogsimat is, hátha szükség lesz valamelyikre...
A vércsoportot meg zsírkrétával felfírkálom a tankra...
kocsin tudom hogy van ilyen, bár én sosem kértem..de azt nem tudtam hogy motoron is van...
Én csak hétfőn tudlak vinni, ha nem tötymörögni szeretnél! (Bocsi Agg! )
Bár ha Te is Hondát vettél volna, akkor most...
Megjött ma a nemzetközi zöldkártyám, úgyhogy már csak lé kell az osztrák túrára!
Sándor, Józsi és Beni nem hozta a meleget. Vagyis csak egy kis meleget engedett el.
bár most ez nekem sovány vígasz...
Kezdődik a tavasz, vagy megint csak szórakozik a természet?
Ahogy olvasom voltak problémák mostanság. Kitartás srácok.
tiédet sem tudom amugy..
csak a telefonszámok miatt kár érte.... kicsit szivás, nem kicsit nagyon, ilyenkor látszik mennnyire függünk ezektöl a technikai szaroktol...