Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a tengerész gyalogsággal. ..72' ben kambodzsában...
Mélytengeri! Ez jó! Hol vizsgáztál? A "tihanyi kútban"?
Én nekem mélytengeri hegesztő van...
Lemaradni...hmm...
Ja! A búvárvizsgás papírod is hozd! Agg-nak van, Szittyyu-nak is van, meg nekem is. Nem ér lemaradni! Elég, ha a motoroddal teszed!
Miért? Te tankkal jössz?
Minden nálam lesz...
Mindent kiváltok amit csak lehet...
Viszem a tengeralattjáró és léghajó jogsimat is, hátha szükség lesz valamelyikre...
A vércsoportot meg zsírkrétával felfírkálom a tankra...
Csak kérdezz nyugodtan! Ha tudok segítek!
Amin van KGFB, arra ki is adják. Bár smkp-re nem hiszem, mivel az (elvileg rendszám nélkül) nem mehet külföldre. Csak egy telefonodba kerül, és kiküldik. Ezen nem érdemes spórolni, mert bajba kerülhetsz, ha nincs Nálad mondjuk osztrákiába.
ja, gugli segített.. utána néztem..
kocsin tudom hogy van ilyen, bár én sosem kértem..de azt nem tudtam hogy motoron is van...
A kötelező biztosításod itthoni meglétét, befizetését, érvényességét igazolja külföldön. Nem nagyon szokták kint kérni, de baleset esetén ez az első, amit elkérnek. A biztosítód küldi, ha kéred. Spórolnak vele, így nem mindenki adja ki automatikusan.
Basszus,tényleg..!
Tényleg nem tudod?
Nemzetközi zöldkártya? azmiazmeg?
Szép napot!
Én csak hétfőn tudlak vinni, ha nem tötymörögni szeretnél! (Bocsi Agg! )
Bár ha Te is Hondát vettél volna, akkor most...

Megjött ma a nemzetközi zöldkártyám, úgyhogy már csak lé kell az osztrák túrára!
Köszönöm,rendes vagy. .De ha tötyörgésre vágyom,megyek biciklivel...
ha szeretnéd, hétvégén elviszlek egy körre
Igen olvastam, hogy problémád akadt a váltással. Nem irigyellek, de látom már meg is oldottad, csak pár hét kiesés.

Sándor, Józsi és Beni nem hozta a meleget. Vagyis csak egy kis meleget engedett el.
Hétvégére megint jön a lehülés, de már nagyon sokáig úgy sem várathat magára a TAVASZ
bár most ez nekem sovány vígasz...
Szép jó reggelt.

Kezdődik a tavasz, vagy megint csak szórakozik a természet?

Ahogy olvasom voltak problémák mostanság. Kitartás srácok.
nincs, körlevelet írtam
nekem nem kell lenémitani a telefont, nincs az a harangzugás ami ki tud zökkenteni hajtás közben.. meg amugy sem hallom.

tiédet sem tudom amugy..
az enyémet tudod már,,,,,,az már egy
ha a zsebéből esett ki menet közben,akkor mondjuk egy 60as tempónál pattogva,jóval az úttól messze áll meg,,,,,,kérdés le volt e némítva,,,mert én mindig úgy motoroztam,hogy semmi ne zökkentsen ki a figyelmemből,,,főleg ne egy hívás,vagy sms
Azért (nem tudom mennyire járható a terep) de gy sétát megér,végig csörgetni..annyit bíztos kibír az akksi..
lholnap szerintem bemegyek és kérek egy kártyát a régi számmal 5 ezerért,

csak a telefonszámok miatt kár érte.... kicsit szivás, nem kicsit nagyon, ilyenkor látszik mennnyire függünk ezektöl a technikai szaroktol...