Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A link ugyan nem működik, de erős érzésem van, hogy nem ez lesz, amit keresek
Nemrossz, de nagyon nehéz. Láttad mekkora vagyok, nekem valami könnyű motor fekszik, a zzr is 200+, néha leszívja az energiámat. Egy szár egynéhány kilós, 50+ lóerős motorral jobban érezném magam
Yamaha XTX? Kompromisszum. Nem üzemórás, meg tán egy közepes túra is belefér vele.
Igen, a legtöbb üzemórás. Cserébe alapból nagyon komoly felszereltséggel vannak ellátva. Régebben elolvastam a husaberg fórum eddigi termését, hirtelen felindulásból Ott a ktm smc-t mondták, hogy esélyes lenne, csak annak meg az ára... meg ezzel tényleg nem lehet megcsinálni, hogy elmész hosszabb túrákra, mert egyrészt kicsinál téged, meg egy autópálya a motornak sem ideális. Minden a pénz függvénye, ha eltudom adni a mostanit, és ha találok jó árban sm-et. drz kilőve
de ezek a Husabergek mind üzemőrásak nem?
huhh, ez kemény vas!
van...valamit nagyon félre nézett, mert legutóbb vmi horro árat mondott. majd nézek én vmit, mert ott még nem voltam sse, sztem oda megyünk mindenképp, Horvátországba már nem akarok, voltam elégszer. Vagy Bulgária... most még nincs fix döntés, hol van még karácsony.
Az elmúl két napban,19 ! motoros baleset..
"Az autósok elszoktak a motorosoktól.."
tv2 Tények..
kapsz a pofádra
Az ötletgazda elfoglalt, az elenzék kifordulós, az ügyvezető helyettes inkább motorozik..
Értesítelek mikor lesz taggyűlés lesz..
álk=áll
Anális tévedés...
Hogy álk az egyesületi dolog?
Csak, hogy mindenki értse..
holnap leüvöltöm vele a buksidat
csak irigykedünk különben is, már így is fogyott a nevedből
pedig direkt kétszer nyomtam le, ne legyen félreérthető. + hazaszállíttatás... - eladni a mostanit
ja, de a mocim hangja férfiasabb lett a plasztikai beavatkozással
Törlöm magam erről a fórumról..Ti csak csiripeltek a mocizásról,aki meg csinálja az meg looser..
+reg.adó..+forg,ba helyezés..
"Anál" felejts el, nem is ismertelek