Amúgy való igaz, a spanyol viaszt már feltalálták mások. Körbe kell nézni, mi az amivel lehet keresni, és utánozni. Csak az meg versenyt generál és nyomja le az árakat, csökken a profit...
na.... rákaptál? A legnagyobb arc.... kefélne az, csak nem akar vele senki.
Az tény....2O11 van, pár millából nem lehet feltalálni a spanyolviaszt, főleg úgy, hogy mindenki vállalkozni akar, dolgozni meg senki. Van egy spanom, építőmérnök szintén, de inkább egy kis csapattal dolgozik az építőiparban reggel 7től estig, mert manapság a fizikai munkában is sok pénz van.....csak sokan nem bírják.
nem akarlak elkeseríteni de nem nagyom van a piacnak olyan szegmense ami ne lenne többszörösen lefedve..vannak persze jó ötletek de az még mindíg nem biztos hogy üzleti szempontból is megvalósítható..
Azért nem olyan egyszerű az..otthon maximum ha jól tudom(lehet nem pontosak a számok)nagyságrendileg 20-30litert főzhetsz a SAJÁT gyümölcsödből..azzal nem csinálsz nagy boltot..ha pedíg egy komoly új márkát akarnál létrehozni az minimum 100milla..(panonnhali pálinkárium ennyiből indult és még csak nem is ők palackoznak hanem győr) Arról nem beszélve hogy kb.2évig csak főzöl és palackozol mire lesz akkora készleted hogy piacra tudd dobni..
Ez igaz a többi szolgáltatásra is. Ahol megcsinálod azt amihez nem ért az átlagpolgár, és a mai bürokratikus, átláthatatlan világban van ilyen bőven. Csak fel kell ismerni a lehetőséget.
Egyébként tudjátok mi még egy aranybánya:
Egy neves szeszfőzde
Még ha házilag legális is akkor sem rossz pénz.
Szeszre mindig költenek az emberek én úgy látom.
Ha van pénzük akkor azért ,ha nincsen akkor azért.
Pofátlan mennyiségű pénzt össze lehet szedni ilyen pályázatokkal!
Tudnék bicskanyitogató történeteket mesélni ki, mire, mennyit kapott, és ez csak az amiről én tudok.
Egyébként én valami elektromos dologban gondolkodok, én ahhoz értek, hegesztők, villanymotorok, napelemek, ilyesmi.
A pályázat írás valóban nem rossz buli mostanság.
Sok embernek gőze sincsen ,hogy mit hogyan kellene.
Pont tegnap este noszogattam barátnőmet ,hogy akár ilyenekkel foglalkozhatna, bár most inkább a könyvelősdi érdekli.
Megbeszélhetnénk nekem is?
Igen, megköszönném
Jövő hét végén jön haza a haverom..kell porcképző?
5ezer párszáz pénz az 500dbos doboz..
Vagy viszek itthonról
Az tény....2O11 van, pár millából nem lehet feltalálni a spanyolviaszt, főleg úgy, hogy mindenki vállalkozni akar, dolgozni meg senki. Van egy spanom, építőmérnök szintén, de inkább egy kis csapattal dolgozik az építőiparban reggel 7től estig, mert manapság a fizikai munkában is sok pénz van.....csak sokan nem bírják.
Egy neves szeszfőzde
Még ha házilag legális is akkor sem rossz pénz.
Szeszre mindig költenek az emberek én úgy látom.
Ha van pénzük akkor azért ,ha nincsen akkor azért.
Ez olyan patikus dolog..
Tudnék bicskanyitogató történeteket mesélni ki, mire, mennyit kapott, és ez csak az amiről én tudok.
Egyébként én valami elektromos dologban gondolkodok, én ahhoz értek, hegesztők, villanymotorok, napelemek, ilyesmi.
Sok embernek gőze sincsen ,hogy mit hogyan kellene.
Pont tegnap este noszogattam barátnőmet ,hogy akár ilyenekkel foglalkozhatna, bár most inkább a könyvelősdi érdekli.