Ha te az az ektomorf testalkat vagy, amit le írtál, akkor ne csak tiszta fehérjét egyél, hanem ezt a típust amit irtam. De told rendesen, ne sporolj vele...általában ott uszik el ezeknek a termékeknek a hatásfoka, általában mindenki spórol vele. Szerintem 3-4 doboztól, meg megfelelő edzéssel látni fogsz valamit.
Előfordulhat, valamint akkor ami nőtt, az azért nőtt, mert feltöltődött vízzel. Nem akarok túl nagy lenni, csak izmos Bár, ezek izomtömeget növelnek....
Te...nehogy baszogatásnak vedd, de ezt írtam. Az a plusz 2 kilo az viz!
Ami belőled kimaradt, azt megkaptam én. Ha nem figyelek, nagyon nagy tudnék lenni. Ma 118 voltam. De azt vettem észre, ahogy öregszek, annál több megy az uszógumira.
Viszont ha hízni akarsz, akkor nem feltétlenül gondolom, hogy ez a dinamikus sport a te kenyered, sokkal inkább vmi statikus kéne.
Plussz, ha híni akarsz, akkor ne fehérjét egyél, hanem inkább ..... amiket tömegnövelőnek hívnak.... kisebb fehérjetartalmú kb 2O % és nagyobb szénhidráttartalmú kb 6O% cuccot.
Ezt nagyon istenítik:
nem ide passzol ugyan, de hamár..: Az üzlettársam(legjobb barátom)édesannyánál (68éves)petefészek rákot állapítottak meg egy hete..65éves koráig folyamatosan járt szűrővizsgálatra mert tb fizette és kötelező volt..múlt héten bekerült(rosszúllét,láz..stb..diagnózis) 4stádiumbe lévő rák..mit javasolnak?kemo, sugár..4hónap kb..alternatív gyógymódok semmi..dögölj meg ott ahol vagy..mivel van pénz jövő hét hétfő repölő..Hjuston, államok rákkutató központja..B17vitamin kúraitthon hallani sem akarnak róla,nem hogy támogatják) 400e..stb..és esély a gyógyulásra.ha van pénzed..ha nincs...gamer over..ezt hívom én eutanáziának itthon..
A leletek alapján nem, azonban mégsem tudok hízni. Tavaly előtt nyáron volt egy lebetegedésem, kórházba is kerültem miatta, akkor lefogytam 60kg alá azóta nem jött vissza, pedig elkezdtem edzeni, meg fehérjét is szedtem. Fél, egy kg fel-feljött. Aztán olvasgattam a témában, rátaláltam az enzimekre, kipróbáltam, mondom veszteni már nem tudok vele semmit + kettlebell. Első héten +2kg, amit azóta is tartok, néha felmegy +4ig. Kicsit jobban rá kellene állni a bellezésre.
Mellesleg korábban ehettem akármennyit, nem építette be a szervezetem, csak nagyobbat...
Mellesleg nagyon nem vicces a rossz emésztés, a halál a belekben kezdődik Itt persze most nem a karóba húzásra gondolok
mamám sújos cokorbeteg,a lábai teljesen meg vannak görbülve, alíg tudott járni..a házi orvosa csak nézett..sajnos a hazai orvoslás és annak a finanszírozása arra jó hogy minnél előbb eltegyen lábalól..minnél kevesebbe kerüljön a gyógyulásod..vagy inkább semmibe..
egyébként az mit jelent, hogy majdnem láttál!
Jön az este, kezdek megint nemérteni semmit.
Bár olvastam itt hírét.... többször is
Nézz rá...akkoa a háta mint dél-Dakota..persze hogy ért hozzá..
De hiszek ám neked, mert úgy adod elő magad mint aki tényleg ért hozzá
Ami belőled kimaradt, azt megkaptam én. Ha nem figyelek, nagyon nagy tudnék lenni. Ma 118 voltam. De azt vettem észre, ahogy öregszek, annál több megy az uszógumira.
Viszont ha hízni akarsz, akkor nem feltétlenül gondolom, hogy ez a dinamikus sport a te kenyered, sokkal inkább vmi statikus kéne.
Plussz, ha híni akarsz, akkor ne fehérjét egyél, hanem inkább ..... amiket tömegnövelőnek hívnak.... kisebb fehérjetartalmú kb 2O % és nagyobb szénhidráttartalmú kb 6O% cuccot.
Ezt nagyon istenítik:
Valakinek....
mi lesz a buda tellel?
Mellesleg korábban ehettem akármennyit, nem építette be a szervezetem, csak nagyobbat...
Mellesleg nagyon nem vicces a rossz emésztés, a halál a belekben kezdődik Itt persze most nem a karóba húzásra gondolok