Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ezt én is észrevettem, de szerintem ez az üzlethelyiségek horribilis bérleti díja miatt lehet. Előbb bedől a vállalkozás minthogy rendesen elindulna! Persze természetesen az is lehet ,hogy az ötlet életképtelen.
kis tőkével,semmibe..az a biztos bukta ismérve..
mostanában,(pár éve) amin jókat lehet keresni, viszonylag kis befektetéssel(viszont annál nagyobb céges ismeretséggel) azok a pályázatíró cégek..jutalékos fizetés,csak segg és megfelelő ismeretek kellenek..meg persze komoly cégek akik nem kis munkákkal bíznak meg..
Az az IMO..egy almádis srác üzemelteti már évek óta..Angol az anyacég, frencsájzba van kiadva..teljes bevétel az IMOé- forgalom bizonyos százaléka marad a srácnál..a mendemondák szerint,15 guriga volt a jog megvásárlása..de megy..nagyon..vagyis időfüggő..ha jó idő van mosnak megállás nélkül,ha szar akkor nem keresnek..a tavaji esős évre ki is volt a srác..hozzám jár kvzni..
miért nem emeled fel? A sört mindig megveszik! ....
Egy privát automosó!
Elképesztő, mi szokott lenni a lukoil mosónál egy száraz napon. kilométeres sorok.

Ha megcsinálod, az ötletér kérek egy hordó sört!
tuti? Én nem találok róla semmit!
Én azt figyeltem meg, az újonnan nyílt üzletek is sorra zárnak be. Nem tudom mibe lenne érdemes belevágni. Főleg kis tőkével.
nenrom..ehhez értek.
Ha most kivehetnéd ebből a bizniszből az összes befektetett pénzedet, mibe vágnál bele?
már eltörölték azt az idiótaságot(napi stand)
de van cumi igy is elég..bár azért ez egy xép szakma..
ÉN IGY SZERETEM !
Dolgoztam még évekkel ezelőtt én is vendéglátó egységben, bár a könyvelésbe nem láthattam bele. Nagyon nem egyszerű ipar ez, meg rengeteg előírás van. Amin tényleg lehet szakítani, az a rövid... azt meg mindig méregetni kell záráskor, igaz?
Ha valamibe belevágnék, biztos nem a vendéglátó volna
Rövid italok(kivéve a pálinkát, mert azon sem..)
kv..a kaja ha jól ki van kalkulálva és árazva és a szakács pontosan dolgozik(hál'isten az enyém olyan..)akkor azon tisztességes haszon tud lenni,feltéve hogy pörög a konyha és nem kell kidobálnod az ételt..
Nah, tudtam, elkezdek szakmázni kiürül a fórum..
Gondolom ennek ellenére a sör fogy a legjobban. Mi az amin tudsz keresni? Kaja? az sem olcsó, Kávé?
Mondjuk az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a sörgyárak mikor szerződést kötsz velük(általában 5 évre), egy ilyen Budatava szintű helyre egy bizonyos fogyást realizálva, megtámogatnak egy kis zsetonnal..ezzel próbálják kompenzálni a gyenge árrést..
annyiért sem vennél meg egy opálos sört..meg a legkevesebb árrésem a csapolt sörön van..a sörgyárak egekbe emelték(3 év alatt majdem duplájára!) a sör árát, de én nem adhatok egy korsó borsodit 570Ftért mert a kutya nem inná meg..pedíg annyiért kéne addnom hogy tartsam a haszon kulcsot..üveges sör, dettó..
Akciózni nem lehet? kétharmad áron vigyétek a fenébe cimszóval
Te szenya..
Ott fogsz púposkodi mögöttem..
két faluval...
nem todok mást csinálni..(de az zárt hordó, nem tudom kiborítani..csak max visszavinni göngyölegbe..)
de ezért veszek 50Les helyett csak 30as hordót Borsodiból..az elfogy..
carbon szálas..
mi van, ha nem fogy el? Kiborítod?
Vágom én...mint az FLM, meg az a szar Monza!
Pedig érdekes lehet az is számunkra
Csak pici szakma még,aztán befejezem..(nem szeretek a kocsmás dolgokkal villogni)
Egy Borsodi ratyiszar hordó szav. ideje 5 nap..a 6.on opálosra törk a fénye(még iható de gusztustalan)
Staro szav.ideje 12nap.!..pedig ugyan abból az öt elemből készül:
árpa, komló, maláta, élesztő,víz..
csak az alapanyagok minősége ég és föld..