És hogyan lehet? Kaptam nemrég egy képet, hogy nézzem meg. Jó megnéztem.......aztán naponta kapok üzenetet, hogy xy hozzászólt. Meg egy csomó olyat kapok amiről azt sem tudom, mi és nem is nagyon érdekel.....sőt, már bánom, hogy meggyőztek róla.
Láttad a southpark facebook epizódját? Én kb. úgy vagyok.
Hát állandóan olyan üzeneteket kapok, hogy xy széttört egy szerencsesütit, meg ha lájkolom a bejegyzést, annyi felest iszok meg szilveszterkor ahányan lájkolták, meg ilyenek...
nekem kéne valami "ki a fa...omat érdekli" gomb, én szerintem azt nyomkodnám.
Ennek is lesz majd 789 ismerőse, még Nyíregyházáról is...majd elkezd Farmville-t játszani, küldözgeti a meghívókat, majd szerencse sütiket fog törögetni, lájkolni kell ha bebaszcsizik....
A TT sokkal jobb mind az Xt nekem az Xt folyton beázott folyton voltak valami kis bajai azt meguntam és jött a TT600.Hát látszott is hogy ez a versenyenduro változata az xt600-nak.Nagyon jo a TT.erös jo a futomüve meg minden. :)
vékony, sovány alak - stimmel
kis váll - ez már annyira nem
lapos mell - ez sem
törékeny test -
nehezen épít izmot - hiába eszik zsíros, egészségtelen ételeket, nem tud meghízni - ez sajnos igaz.
Tehát szembe kell menni vele. Akkor megint csak a súlyzós edzésnél kötünk ki? Esetleg valami más erőnléti edzésnél.
Most is azt csinálom, lóbálom a...a golyót Fáradtan könnyebben alszom.
A tömeg növelés nem ártana, de előbb az ízületi ropogást akarom rendbe rakni, valamint hadd épüljön ami megy magától, aztán utána esetleg lehet szó a tömegnövelőről.
Amúgy köszönöm a jó tanácsokat, erről az ektomorfról még nem hallottam.
"Ennek a testalkatra a vékony, sovány alak, kis váll, lapos mell és törékeny test jellemző. Egy ektomorf általában nehezen épít izmot - hiába eszik zsíros, egészségtelen ételeket, nem tud meghízni."
Azért írta, hogy ezeket csináld, mert ez passzol ehhez a testalkathoz. De ha szembe akarsz menni vele, nem a kosárlabda a megoldás! ..... hanem a balett!
"Ha testalkatunk ektomorf, elsősorban állóképességet igénylő mozgásformát válasszunk, de kombináljuk erősítő edzéssel, így izomerőnk növelhető. A sportok közül ideális a röplabda, a kosárlabda, a balett, a hosszútávfutás és a műugrás."
Balettezzek, vagy a műugrást erőltessem inkább?
Láttad a southpark facebook epizódját? Én kb. úgy vagyok.