Már hogyne passzolna..szürke fekete ruha, fekete moci arany felnikkel, arany fék-váltó karokkal, arany bukógombákkal, meg a bukó is fekete-narancs(majdnem arany )...De a Lazer a csajomon lesz, azt már látom..kényelmes, meg faca.deolyan hangos mint a picsa..a SOHEI jobb...
Lehet!
Mikor megyek Fehérvárra általában figyelem merre bújnak, de dec. eleje óta nem láttam egy trafit sem.
Persze télen nekem teljesen mind1, max. a volán fizet
max 90et megyek én is...kivétel ha nagyon ritkán pestre kell menni a pályán..kiváncsi vagyok ez a fogyasztás mennyire megy le ha megjön a jóidő és nem indul be az autómata szivató..
Én így vezetem az összes kocsit! Egyszer 4,9-et hoztam ki a régi Vectrából! Mondjuk 80-nál nem mentem többel, a gázpedál meg max 1 mm-t mozdult. Hozzá kell tenni, hogy mindez az Alföldön volt...
lefosom szarom őket..autóval olyan lassan megyek hogy az már szinte fáj..(a mögöttem jövőknek )kidolgoztam egy technikát,2000nél dobom a következő sebességi fokozatot..december első hete óta igy váltok,,azóta mentem 1300kmet és azon az átleg 7.0! lett 8.5ről..egy 1.6os stiloról beszélunk.,télen..vegyesbe.
A mociba meg jövő hónapba bekerül a lézerblokkoló hátra..és torkon fosom az összes rendőrt...
Tényleg csábító az idő egy kis moccolásra.
Még jó ,hogy eladtam az XT-t különben annyi lenne a vizsgára készülésnek
Vége a vizsgaidőszaknak megyek is venni valamit helyette.
TDM 900-al esetleg valakinek, valami tapasztalat?
Jíííííháááá..! Mociztam..!
Felvittem a vasat palotára,...kikapattam a felniket...arany színű lesz
Öskünél négysávos,kereszteződés után, szemből a palánk tövébe bevackolva skodából mért a béby.. visszadobtam kettőbe még kereszteződés előtt..olyat rántottam rá,...a csaj csak nétett..
Én se nagyon szerettem az elején, de ottragadtam immáron 2O éve.... egészen pontosan 19 és fél! Mellette azért volt sok más is, ez maradt meg...de inkább már csak pofázni járok le, meg egy kicsit átmozgatni. Az a pár hónap az...... lendületes kezdés, majd beszámolsz pár év múlva, hogy haladsz. A változás az amiről itt a hölgyel beszélgettünk, a tested visszatölti a sejtekbe a vizet, meg a szénhidrátot, mert rájött, hogy "baszogatod", igy készül fel a következő edzésre. A kezdeti erőnövekedés a víztől van... az az amit a tested tud, eddig 6O százalékon működtél, amiről azt hitted 1OO százalék. Innen elmozdulni lesz nehéz, és sok kitartást igényel. Aki pl. elkezd konditerembe járni, általában itt szokták abbahagyni, mert már nincs a látványos fejlődés.
No de kitartás, remélem tavaszra kinövöd a ruhádat vállba.
Remélem te azért nem úgy ráncigálod, mint ott a videón, mert akkor 3O éves korodra kifingatod az izületeidet.
Előszedték, átnevezték, és kurva sokat kaszálnak rajta. Kb 1000Ft/kiló áron van az öntött vas. Ez a biznisz baszki.
Pár hónapja nyomom, szinte minden nap, de nem követek edzéstervet, csak amit bírok. Van változás Mellesleg én nem szeretem a konditermi edzést, elvagyok vele, de nem a szívem csücske a rúd, korongok.
Mikor megyek Fehérvárra általában figyelem merre bújnak, de dec. eleje óta nem láttam egy trafit sem.
Persze télen nekem teljesen mind1, max. a volán fizet
A mociba meg jövő hónapba bekerül a lézerblokkoló hátra..és torkon fosom az összes rendőrt...
Még jó ,hogy eladtam az XT-t különben annyi lenne a vizsgára készülésnek
Vége a vizsgaidőszaknak megyek is venni valamit helyette.
TDM 900-al esetleg valakinek, valami tapasztalat?
Mint a legyek...
Felvittem a vasat palotára,...kikapattam a felniket...arany színű lesz
Öskünél négysávos,kereszteződés után, szemből a palánk tövébe bevackolva skodából mért a béby.. visszadobtam kettőbe még kereszteződés előtt..olyat rántottam rá,...a csaj csak nétett..
majd a kiszavazósóú után...
Hol jártál eddig?
Így sincs már rád ruha....
No de kitartás, remélem tavaszra kinövöd a ruhádat vállba.
Remélem te azért nem úgy ráncigálod, mint ott a videón, mert akkor 3O éves korodra kifingatod az izületeidet.
Pár hónapja nyomom, szinte minden nap, de nem követek edzéstervet, csak amit bírok. Van változás Mellesleg én nem szeretem a konditermi edzést, elvagyok vele, de nem a szívem csücske a rúd, korongok.