Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondoltam, nem táplálkozási tanácsadásra jössz
a gatyeszt akarom megnézni....
csörögj, mert délelőtt vagyok valameddíg de még képlékeny...
de nem gond, ha nem vagyok épp lent mert holnap délután lazább napom lesz..ráérek...
lent leszel holnap a butikban? Fél 3fele?
Meg hamár ennyire belemerült a srác, én azt a 4 gyári csehszlovák indexet dobtam volna le előszőr..ledeset előre, hátra integrált..
szerintem...
Nem rossz..Kár hogy azzal a csicsás üléssel elbaszta..
Meg nekem már az a plexi is sok,kicsit...
A kevesebb néha több elv itt szerintem igaz lenne..
o...óóóó, koppintották Gabro árány bizniszét!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Ó Te szegény ! Hányni jár beléd a lélek?
Nekem pont egy dakota közmondás ugrik be.... Épp testben épp ....hogy élek!
Annyit publikálsz, hogy mire doktori iskolába mész, meglesznek az az irányú kreditek! Csak jól kell témát választani.
a teljes válasz a benzinmizériára....

Kicsit azért elfogult a vége, de az eleje, a kutatások, tények, azok elszomorítóak.

Erre mondtam, hogy akár keresztbe hosszába végig bukfencezhetjük az Andrássy utat, akkor sem lesz már jobb.
max kiröhögnek minket!

De legalább akkor hétvégén tudok menni, nem lesz sor.
Facebook:információ Fw: Fogjunk össze, egységben a jövő!
ÁLLÍTSUK MEG A BENZINÁRAK NÖVEKEDÉSÉT!
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989. december 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye.
KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK

(Próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)
A benzin sztrájkhoz irt idézetedet elmentettem, jól fog nemsokára jönni egy cikkhez
Nem, elégedett volnék azzal is, ha egy csepp üzemanyaggal körbemotoroznám a földet, emellett pedig a mai gp motorok erejét hozná, és sosem kopna el rajt semmi
Inkább igyál ! Hamarabb látszik!
Te is Pécsett tanulsz? Mit is?
Mert Neked is ilyen magas extra kívánalmaid vannak, hogy tudjon írni?!
Ezt most olvastam egy autó tesztben:

"...olyan volt, mint mikor a magyar-filozófia szakos bölcsész nekiáll gyúrni. Megnőnek az izmai, erős is lesz talán, de sose tűnik neki otthonosnak a szerep."
Miért mi van Pécsen? Konditerem?
Az van.... jövö szombaton utoljára megyek Pécsre...

huhhh. ezt le is kopogtam!
Ja, a beceneve. A megoldást már megkaptad miért is az Egyszerűbb leírni, mint a ZZR-t.
Ez mondjuk az 1.1-nél hangzik jól: itt a zizi, ami egy böhöm nagy sportmotor, miközben valami kis drótszamarat vársz
&rash the zizi
Zizi=ZZR! Iskola Máté fiam, iskola!
Szerencsére olyan süti törős izét nem kaptam még. Nekem olyan jön, hogy fejjem meg a malacokat vagy mi.