Facebook:információ Fw: Fogjunk össze, egységben a jövő!
ÁLLÍTSUK MEG A BENZINÁRAK NÖVEKEDÉSÉT!
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989. december 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye.
KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
(Próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)
Nem, elégedett volnék azzal is, ha egy csepp üzemanyaggal körbemotoroznám a földet, emellett pedig a mai gp motorok erejét hozná, és sosem kopna el rajt semmi
"...olyan volt, mint mikor a magyar-filozófia szakos bölcsész nekiáll gyúrni. Megnőnek az izmai, erős is lesz talán, de sose tűnik neki otthonosnak a szerep."
Ja, a beceneve. A megoldást már megkaptad miért is az Egyszerűbb leírni, mint a ZZR-t.
Ez mondjuk az 1.1-nél hangzik jól: itt a zizi, ami egy böhöm nagy sportmotor, miközben valami kis drótszamarat vársz
de nem gond, ha nem vagyok épp lent mert holnap délután lazább napom lesz..ráérek...
szerintem...
Meg nekem már az a plexi is sok,kicsit...
A kevesebb néha több elv itt szerintem igaz lenne..
http://www.sportmotor.hu/motor...
Kicsit azért elfogult a vége, de az eleje, a kutatások, tények, azok elszomorítóak.
Erre mondtam, hogy akár keresztbe hosszába végig bukfencezhetjük az Andrássy utat, akkor sem lesz már jobb.
De legalább akkor hétvégén tudok menni, nem lesz sor.
ÁLLÍTSUK MEG A BENZINÁRAK NÖVEKEDÉSÉT!
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989. december 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye.
KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
(Próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)
"...olyan volt, mint mikor a magyar-filozófia szakos bölcsész nekiáll gyúrni. Megnőnek az izmai, erős is lesz talán, de sose tűnik neki otthonosnak a szerep."
huhhh. ezt le is kopogtam!
Ez mondjuk az 1.1-nél hangzik jól: itt a zizi, ami egy böhöm nagy sportmotor, miközben valami kis drótszamarat vársz