Amúgy pont tegnap gondolkoztam, ki kellene menni az erdőbe majd száraz időben, csak tudom hogy mennyire be tud ülni minden kosz a motor legkisebb zugaiba. Ha meg áthajtanék egy finom kis pocsolyán akkor vakarhatom ki a motort egy napig a koszból
ebbe glükóból meg MSMből is 1500mg..nem tudom mi a neve, itthon nincs forgalomba,...van egy diplomata haverom ő sokat jár ki, vele szoktam hozatni..már rendeltem vagy 10dobozzal mert másnak is kell, majd szólok ha itt lesz nálam..
Meg oldjuk. Kilyukasztjuk a gumidat és rakunk bele csavarokat.
Siroki motorostalálkozón hegyre futás versenyen ez alap követelmény volt minden sport motorosnak.
tudok szerezni olyan porcerősítőt hogy a proenzi elmehet a picsába..
amcsi cucc..a proenzi 500mg glukozamint tartalmaz...ez a motyó 1500mgot és kettőt kell bevenni egy nap..és 20dolcsi az 500dbos doboz..ami 3hónapos kúra...82éves nagymamám két kúra után futott..edlötte bottal járt..
Én benne lennék!
Még meglátom hogy alakulnak a piszkos anyagiak és akkor talán bele vágok egy TT be amit csak így erdőzni használnék.
Nagyon hívogató tud lenni a Bakony innen a belvárosi punnyadásból.
Egyébként a TT mennyivel volt jobb terepen mint az XT?
az még hagyján, de amikor elkezd fájni...
Nekem 2OO6ban egy teljes évig fájt a vállam, de nagyon. Ehettem akármit, nem volt jó semmi. Aztán egyszer csak elmúlott.
Mit eszel? Proenzit?
Üdv Yami!
Ahogy nézem a moccod, nem sok rendszámot látok rajta!
Erősen gondolkozok egy régebbi TT 600 beszerzésén hasonló kondíciókkal. (fene akar két motor után fizetni)
Csak Veszprém belvárosából elég gázos így kikecmeregni szerintem.
Te, hogy oldod meg, vagy jó közel laksz a terephez?
Nekem a Biotech-es Joint nevü vált be nagyon, ez a proenzi sztem is kacat.
Siroki motorostalálkozón hegyre futás versenyen ez alap követelmény volt minden sport motorosnak.
És szerinted a ZZR is így megy majd?
amcsi cucc..a proenzi 500mg glukozamint tartalmaz...ez a motyó 1500mgot és kettőt kell bevenni egy nap..és 20dolcsi az 500dbos doboz..ami 3hónapos kúra...82éves nagymamám két kúra után futott..edlötte bottal járt..
Még meglátom hogy alakulnak a piszkos anyagiak és akkor talán bele vágok egy TT be amit csak így erdőzni használnék.
Nagyon hívogató tud lenni a Bakony innen a belvárosi punnyadásból.
Egyébként a TT mennyivel volt jobb terepen mint az XT?
Nekem 2OO6ban egy teljes évig fájt a vállam, de nagyon. Ehettem akármit, nem volt jó semmi. Aztán egyszer csak elmúlott.
Mit eszel? Proenzit?
Mikor lenne ez a túra?
Ezért is adtam el az XT-t, túl tipp topp volt erdőzni. Meg dög nehéz persze.
Hosszabb útra két személlyel meg kevés volt a kraft.
Ahogy nézem a moccod, nem sok rendszámot látok rajta!
Erősen gondolkozok egy régebbi TT 600 beszerzésén hasonló kondíciókkal. (fene akar két motor után fizetni)
Csak Veszprém belvárosából elég gázos így kikecmeregni szerintem.
Te, hogy oldod meg, vagy jó közel laksz a terephez?