Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elötte csörgess meg..délelött dolgozom,de majd megoldjuk..
Ez így van. De erre a megoldás a púrhab. Mindenhova nyomunk. Így nem kell aggódnod a piszok miatt, csak majd valahogy ki kell bontani utána a motort.
Én kérhetnék, ha lehetséges egy üres dobozt, vagy ilyesmit? Nagyszüleim orvosának elvinném, hátha szedhetnek ilyet.
rosz az emésztésed?

Nekem a Biotech-es Joint nevü vált be nagyon, ez a proenzi sztem is kacat.
most ment ki,kb 2hét...
érdekel... majd lemegyek péntek délután...lent leszel? Megnézném mennyire kics az az 56os naci, nehogy fölöslegesen elkezdjünk licitálni az 58asra
Amúgy pont tegnap gondolkoztam, ki kellene menni az erdőbe majd száraz időben, csak tudom hogy mennyire be tud ülni minden kosz a motor legkisebb zugaiba. Ha meg áthajtanék egy finom kis pocsolyán akkor vakarhatom ki a motort egy napig a koszból
Érdekelne a dolog. Mikor lehet számítani rá?
ebbe glükóból meg MSMből is 1500mg..nem tudom mi a neve, itthon nincs forgalomba,...van egy diplomata haverom ő sokat jár ki, vele szoktam hozatni..már rendeltem vagy 10dobozzal mert másnak is kell, majd szólok ha itt lesz nálam..
Meg oldjuk. Kilyukasztjuk a gumidat és rakunk bele csavarokat.
Siroki motorostalálkozón hegyre futás versenyen ez alap követelmény volt minden sport motorosnak.
Kipróbáljuk Kár hogy épp most adtam el a 17es cross gumit
Az lehet nem ártana, mi a neve? Amit eszek, abban 350mg glükozamin van, meg zselatin, msm, meg valami szulfát
Scitec jointX, emésztéshez meg ID enzyme complex

És szerinted a ZZR is így megy majd?
tudok szerezni olyan porcerősítőt hogy a proenzi elmehet a picsába..
amcsi cucc..a proenzi 500mg glukozamint tartalmaz...ez a motyó 1500mgot és kettőt kell bevenni egy nap..és 20dolcsi az 500dbos doboz..ami 3hónapos kúra...82éves nagymamám két kúra után futott..edlötte bottal járt..
ém 150 métert megyek és bent vagyok az erdőben,
Ehhez csak ennyit fűznék hozzá:
Ha mégis mennél, előtte szólj, visszük a fényképezőt.
Én benne lennék!
Még meglátom hogy alakulnak a piszkos anyagiak és akkor talán bele vágok egy TT be amit csak így erdőzni használnék.
Nagyon hívogató tud lenni a Bakony innen a belvárosi punnyadásból.
Egyébként a TT mennyivel volt jobb terepen mint az XT?
nekem fél literrel mutat kevesebbet, de az is fasza... nyáron 4.8, télen 5,2...plusz fél liter... 1,5 tonnás autó.
Én közel lakok a nyilt terephez.talán alig megyek 300métert aszfalton azt kész is.:) Össze kéne hozni egy éveleji turát vagy csapatást aztán góóó :)
az még hagyján, de amikor elkezd fájni...
Nekem 2OO6ban egy teljes évig fájt a vállam, de nagyon. Ehettem akármit, nem volt jó semmi. Aztán egyszer csak elmúlott.
Mit eszel? Proenzit?
Helo.
Mikor lenne ez a túra?
Bizony, bizony!
Ezért is adtam el az XT-t, túl tipp topp volt erdőzni. Meg dög nehéz persze.
Hosszabb útra két személlyel meg kevés volt a kraft.
Üdv Yami!
Ahogy nézem a moccod, nem sok rendszámot látok rajta!
Erősen gondolkozok egy régebbi TT 600 beszerzésén hasonló kondíciókkal. (fene akar két motor után fizetni)
Csak Veszprém belvárosából elég gázos így kikecmeregni szerintem.
Te, hogy oldod meg, vagy jó közel laksz a terephez?