Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én motorom nem ott van! Más dönörűségről nem nagyon tudok a közelemben! Ellemben szivesen megnézem a Tiéd is!
Majd ha legközelebb feléd járok,(remélem március köröl)mert szívesen szaggatok a 71esen arrafelé,,egy jófajta szeremley fröccs mellett, ütköztetjük érveinket..
hát, necces..olyan körül érek vissza,ha minden simán megy...
de lehet előbb összejön a dolog..és és és ott lesz a sarokban a dönölűség, mire jössz..
Roppant be vagy ájulva a Talmácsitól. Nem kellene ennyire. Ennyi.
Nem! 4-re viszem, és 5-ig van.
jössz a gyerkőcért?
szerintem olyan körül megyek érte palotára..
Holnap lehet megnézem, ha bent vagy délután 4körül!
ja, összetákolt....
holnap lesz az a nap..
A kulcsos barátunkról nem tudsz esetleg valamit? Kerestem ma, de kinyomta a telefont. Lehet, hogy külföldön van? Mindenesetre holnap belépek az Opel-hez, kérek egy árajánlatot. Az még úgysem kötelez semmire...
Üdv Új fijú! Neked van az az összetákolt jamahád!? Mindegy! Majd egyszer megmutatod, ha kész lesz!
Na,de mindegy is,nem vagyok én senki ügyvédje..meg az idősebbek iránti tiszteletem végett is,..rádhagyom a dolgot, más véleményen vagyunk..ennyi....
mér lovagolsz ezen?hol olvastad,vagy halllottad hogy azt nyilatkozta volna hogy:tartson el valaki!hol?..sehol..
a gépészmérnökit meg senki nem mondta hogy kétkezű meló..te dobtad fel,..most..szóba sem került..(hacsak nem elkerülte a figyelmemet az az előzmény..akkor bocs..)
Mióta kétkezi munka egy gépészmérnöki oklevél?
Én már a nevére sem emlékszem.
Senki nem fog helyette gondoskodni róla!
Persze hogy emlékszem..Na de ne keverjük már össze azt a lolka-bolkát TALMÁVAL pls..de egyébként értem amit mondani akarsz
de hidd el nem minden sportoló, semmittevő naplopó..
Igen, épp ezért is mondom hogy a valószinűleg az új nemzedék nevelésén fog dolgozni, menedzsel. Nem fog a normál értelemben vett kétkezi munkát végezni.
Nem hinném hogy azt várná el hogy eltartsa bárki is..
Az eredményei pedíg tényleg nem jöttek úgy mint előtte,de teljesen más kategóriában más csapatnál indúlt..nem gondolom hogy bármi is elkopott volna egy 30éves srácnál..
Zsoltikát befizette apuci egy körre a cirkuszba...
Emlékszel még a pár évvel ezelőtti F1-es magyar versenyzőre ?
Attól , hogy neki nagyon jók voltak a reflexei, még senki sem fogja eltartani élete végéig. Te tudod a legjobban, hogy az elmúlt évben már erősen megkopott minden vonatkozásban.
remélem nem hagy ki annyit,és hogy hol lesz az a csapaton is igencsak múlik..
Puskás Öcsi bácsi is remek matektanár lett miután lerakta a labdát..vagy nem? mégis örök legenda marad..
Van valami motoros sulijuk, meg valószinűleg menedzser lesz belőle ha kiöregszik. Ebbe nőtt fel már gyerekkora óta. Azért nem mondanám egy átlagos embernek, nem kellene azt a tudást elpazarolni olyan munkakör betöltésére, amit egy teljesen átlagos ember is el tud végezni, nemde?
Kihagy két évet, és ő lesz az ügyeletes sereghajtó.
Igen ! Például amelyik gyerekorvos lett ! Realisták vagyunk. Sok százezren vannak akik motoroznak, mellette készülnek az életre. A hírnév , dicsőség mulandó. Van helyette másik.