egy ekkora tömegnyomorba nem kell hogy bármi is történjen, elég ha a tömegben egy valaki elájul és a körülötte állók hogy helyet csináljanak neki,elkezdik lökdösni egymást és kész is a pánik..5 perc múlva hegyén hátán mindenki..
Aggregál meg el van tűnve...beszorúlt a fekvenyómó alá?vagy besértődőtt valakire?(szityyyu talán? )vagy csak átette az irodát a Malibui tengerparti villájába?
szerencsétlenek..a gyerekeknek is ennyi eszük van..bemennek egy húsdarálóba..alap..vietnám óta tudom:soha nem megyek be egy helyre sem addíg amíg nem tudom, hogy jurtok ki ha szorul a hurok..
a szervezők meg a böribe fognak megrohadni..remélem..működési nélkül..meg az jegyző is leszophatna aki bezárat egy helyet és nem nézi meg hogy az tényleg zárva e..meghirdetett buli volt, nem egy pince party..
Amúgy én is tök beteg vagyok... jaa de én nem csak nyállal fertőzök... (és most nem köpdösősöm )
a szervezők meg a böribe fognak megrohadni..remélem..működési nélkül..meg az jegyző is leszophatna aki bezárat egy helyet és nem nézi meg hogy az tényleg zárva e..meghirdetett buli volt, nem egy pince party..