Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addíg arcoskodsz míg az asszony odaül a géphez, aztán még a falból is kirántja a netet..
csak jó bőrökkel foglalkozom
bőr dealer..
jó bőr, én segítettem hozzá
Kicsit nem figyel oda rád az ember és egyből rá startolsz az új bőrös pulykára..
megvárom, ráérek
előbb azért meggyógyulok, az nem gond ugye?
legközelebb visszaadom, nem maradok az adósod
ok titok marad
Nem mondom, mivel előbb voltam beteg.. sztem Te kaptad el Tőlem múltkor a parkolóban... de ne mondjuk el senkinek főleg ne Balciousnak
nehogy elmond valakinek, hogy tőlem kaptad el, ez titok
Pedig Ti szoktatok együtt ebédelni nem?

Amúgy én is tök beteg vagyok... jaa de én nem csak nyállal fertőzök... (és most nem köpdösősöm )
neked nagyobb az esélyed, mint neki
lehet épp azért aggódik
na aggódj, csak nyálcserével terjed
na,remélem kezet mosol mielött pötyögteted a billentyűzetet..nem szeretnék elkapni valami nyavaját..
egy ekkora tömegnyomorba nem kell hogy bármi is történjen, elég ha a tömegben egy valaki elájul és a körülötte állók hogy helyet csináljanak neki,elkezdik lökdösni egymást és kész is a pánik..5 perc múlva hegyén hátán mindenki..
vagyok, csak a taknyos orromat törölgetem egyfolytában, olvasni tudok, de írni csak nehezen
Vagy csak ebédidő van
Mert mi történt?
Aggregál meg el van tűnve...beszorúlt a fekvenyómó alá?vagy besértődőtt valakire?(szityyyu talán? )vagy csak átette az irodát a Malibui tengerparti villájába?
megpróbálom de nem igérek semmit, mert azért korlátozott mennyiség amit be tud hozzni..(amennyi egy bőröndbe belefé)
mondjuk te mindenhol biztonságba vagy..ekkora izomtömeget nem lehet összenyomni,..de még átlőni se,..
szerencsétlenek..a gyerekeknek is ennyi eszük van..bemennek egy húsdarálóba..alap..vietnám óta tudom:soha nem megyek be egy helyre sem addíg amíg nem tudom, hogy jurtok ki ha szorul a hurok..
a szervezők meg a böribe fognak megrohadni..remélem..működési nélkül..meg az jegyző is leszophatna aki bezárat egy helyet és nem nézi meg hogy az tényleg zárva e..meghirdetett buli volt, nem egy pince party..