kicsit rosszindulatúak vagytok..
ezen az alapon az összes labdarúgónk, kézilabdázónk,úszónk,tornászunk...stb..akik már letettek az asztalra igen komoly eredményeket és országunk jóhírét vitték szét a világba, mind mehet "szakmát" tanulni,szerinted?neki ez a szakmája..és elég jó is benne..
Kornélékhoz bemehetsz a műhelybe, végig nézheted(ha akarod, és van időd) hogy mit hogy csinálnak..persze ha szimeringet kell cserélni nyilván kicserélik..
Olajcserét Én magam..!akkor a biztos..csere?min egy új motoron?
ez Yamaha,tesvérem..csak a szokásos dolgokat nézettem át,+teló..
Megváltoztattam, mert túl hosszú volt..nektek..
Most minek változtattál nevet?
A Yamaháéknál van? Én is oda beszéltem meg tavaszra villaolaj cserét. El is mossák, cserélik amit kell? Remélem, nem csak ki a régi olaj, az új meg bele, mert van egy két ilyen okos hely....
De ha már ennyire árány ez a motor, akkor had javasoljak valami jó kis csizmát hozzá!
A nyakvédő ugye már megvan.
Hold utcába..porfestéssel a lábtartókat feketére, a felni arany színű lesz amit rá is "égetnek" keményebb lesz és tartósabb mint a gyári..
Ki tudtam volna venni a kerekeket, de az egész motort átnézettem,lebontattam vázig.. teleszkópokba olajat cseréltettem..stb..azért ezt nem vállaltam volna be.. .
felni és a lábtartók a fényezőnél(veszprém), motor palotán..
palotán összedonóbják és onnan vissza almádi..ha csak szálingóziok a hó és nincs fagy akkor semmi gond..akár egykeréken is..
de ha már pár centis hóréteg is van, akkor csak keresztbe..
Felni van csak ott? Mert akkor autóval...
Bár erre magadtól is rájöhettél, úgyhogy gondolom a motor is ott van... Hóban én haza nem jönnék vele, nem (csak) a hideg miatt, hanem mert nagyon veszélyes vállalkozás lenne...
Ez a pali azért picit megbízhatóbb...készen lettek vele egyébbként csak valami nem stimmelt a festék és a lakk oldószerével mert reakcióba léptek egymással és felhólyagosodott a festék..(legalább is igy mondta)nem túl megnyugtató..azt mondta igy még sosem jártak ezzel a festékkel,pedíg használták már párszor..most letiszít újra,..újra alapoz és újra fest..legjobb esetbe is holnap délután..
nem is lenne gond,csak jön a szar idő..eső még nem gond,de állítólag havazás is várható..
ezen az alapon az összes labdarúgónk, kézilabdázónk,úszónk,tornászunk...stb..akik már letettek az asztalra igen komoly eredményeket és országunk jóhírét vitték szét a világba, mind mehet "szakmát" tanulni,szerinted?neki ez a szakmája..és elég jó is benne..