Igaz volt benne egy kis irónia, de frankón nem értek a bőrkészítéshez, nem vágom, mitől és miért vékonyabb egy bőr, amit ugyan arról a milkatehénről húznak le.
De azért mikor megfogtunk pár ruhát, nem gyengén lehetett érezni, hogy milyen a minősége. A sajnos drága ruha vastag és érezhetően a tapintása is biztonságérzést ad, a másik meg nem.
Vastag a bőr a képemen, nem kell még plussz, hogy a ruha is az legyen. :D
De vajon azt a ruhát akkor miből csinálták? Bébitehénből? Vagy a marhabőrt brahiból elkezdték vékonyítani plusz pénzért, hogy olcsobb kategória legyenek?
Hőőő..nyugi nyugi..már megint kapkodós gabi vagyok..
Megvárjuk a vanucci aukció végét..aztán...
egyébként is ki ismeri azt a márkát?senki..
lehet nem véletlen..
Azt csak kiragadtam, van 58 as és 56 os is. De szerintem ha külön kérsz 58 ast valamelyik színből akkor lesz nekik, mert tudtommal ők a magyar viszonteladói a Tschulnak. Elég jó áron vannak.
De mi most e-bay-t nézzük, hátha lesz újra egy frankó ruha. Meg a Berik próba is jó lenne.
Tudom ezért küldtem, hogy ebben az árban sőt olcsóbban is van ez a márka itthon. Amúgy a srácok szerintem alkuképesek. Egy jó pár ezret le lehet alkudni velük, hiszen most is 50ért passzolják a vaterán a cuccaikat.
a moci komoly, bár nekem az a két elsőlámpa..hát olyan szúnyogos..de egyébként nagyon dög lehet..
De azért mikor megfogtunk pár ruhát, nem gyengén lehetett érezni, hogy milyen a minősége. A sajnos drága ruha vastag és érezhetően a tapintása is biztonságérzést ad, a másik meg nem.
http://youtu.be/SkDaf9SlPA4
De vajon azt a ruhát akkor miből csinálták? Bébitehénből? Vagy a marhabőrt brahiból elkezdték vékonyítani plusz pénzért, hogy olcsobb kategória legyenek?
neki biztos elég..ugy sem nagyun tud száguldozni...
arra meg hogy robogózik,pont elég..
inkább a minőség döntsön ne az ár
Bár ki tudja, lehet akkor mellizmaim vannak, nem is kell kitömni
Megvárjuk a vanucci aukció végét..aztán...
egyébként is ki ismeri azt a márkát?senki..
lehet nem véletlen..
Töccsed le a készleten lévő ruháikat, egy excel file. Ott van 58as. Azokból tuti lehet alkudozni.
De mi most e-bay-t nézzük, hátha lesz újra egy frankó ruha. Meg a Berik próba is jó lenne.
a tesz-veszről jobban megéri mert a németen is majdnem 70