Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz volt benne egy kis irónia, de frankón nem értek a bőrkészítéshez, nem vágom, mitől és miért vékonyabb egy bőr, amit ugyan arról a milkatehénről húznak le.
igy van..
a moci komoly, bár nekem az a két elsőlámpa..hát olyan szúnyogos..de egyébként nagyon dög lehet..
Örülnék egy ilyen robogónak
Nem brahiból, hanem nagyobb felületért.

De azért mikor megfogtunk pár ruhát, nem gyengén lehetett érezni, hogy milyen a minősége. A sajnos drága ruha vastag és érezhetően a tapintása is biztonságérzést ad, a másik meg nem.
Vastag a bőr a képemen, nem kell még plussz, hogy a ruha is az legyen. :D

De vajon azt a ruhát akkor miből csinálták? Bébitehénből? Vagy a marhabőrt brahiból elkezdték vékonyítani plusz pénzért, hogy olcsobb kategória legyenek?

Olyan vékony rucit vegyen csak a szityyyu..
neki biztos elég..ugy sem nagyun tud száguldozni...
arra meg hogy robogózik,pont elég..
igazad van..himihumit nem veszünk..láttam azt az akciós rolefet ..olyan vastag se volt a bőr mint pistabácsi bőrjakóján..
Plusz mellvért aztán jó is lesz
feketébe...és már vehetjük is..
hali

inkább a minőség döntsön ne az ár
Ugy is elviszik, ne izgulj....
Ismerni ismerem.
Aztán felül mit csináljak vele? Tömjem ki hogy legyenek elől púpok?
Bár ki tudja, lehet akkor mellizmaim vannak, nem is kell kitömni
Akkor nem csak Csizmát de Beriket is olyat veszel mint én ...
Nekem meg lesz majd pumám Már várom is
Hőőő..nyugi nyugi..már megint kapkodós gabi vagyok..
Megvárjuk a vanucci aukció végét..aztán...
egyébként is ki ismeri azt a márkát?senki..
lehet nem véletlen..
Ja és siess vele, had nézzem meg mielött esetleg én is rendelnék.
Ezt én is nézegettem egy hete, csak nem tudtam milyen ez a ruha. De ha ti is nézegetitek........biztos jó.

Töccsed le a készleten lévő ruháikat, egy excel file. Ott van 58as. Azokból tuti lehet alkudozni.
Azt csak kiragadtam, van 58 as és 56 os is. De szerintem ha külön kérsz 58 ast valamelyik színből akkor lesz nekik, mert tudtommal ők a magyar viszonteladói a Tschulnak. Elég jó áron vannak.

De mi most e-bay-t nézzük, hátha lesz újra egy frankó ruha. Meg a Berik próba is jó lenne.
ja, a vaterán csak 50es méret..
igen ,ez ugyan az a modell..49éer és 88ért..
a tesz-veszről jobban megéri mert a németen is majdnem 70
Tudom ezért küldtem, hogy ebben az árban sőt olcsóbban is van ez a márka itthon. Amúgy a srácok szerintem alkuképesek. Egy jó pár ezret le lehet alkudni velük, hiszen most is 50ért passzolják a vaterán a cuccaikat.
ja,ez ugyan az..