Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár a 116kilora inkább 58-60as a kabát
ez még jó is lehetne rád..meg talán a vasadhoz is menne..
http://cgi.ebay.de/Dainese-Mot...
nem látlak az edzőteremben
a dehogy, a 116 kg már vágósúly a di.........
Ejj Ejj, 116 kg.....a 9O kiló még gyerek méret!
Hajjaj.. ebből még balhé lesz
Szerinted!
ennyit mondott az ember.
első-hátsó sárvédő, két légbeömlő = 80ropi.
nem gyári.
ááááááááá, a csaj nem fut el ,megvárja a három daliát, és.....
, , , , , ,
Jó reggelt!
Pörög ám a topic! Lelki szemeimmel már látom, ahogy télen az eplényi sípályán 3 FLM ruhás karbon sisakos faszi kerget egy rózsaszín ruhás csajt, és közben üvölt a hangszórókból, hogy: Óóóó repülnék, repülnék hozzád..., majd a pálya alján összeszedik a csonttá fogyott 90 kilós testüket, és egy hüttében jól bepiálnak... Lehet nekem is rá kéne érnem, mert ezt nem kéne kihagyni!
kicsit több az sztm.
20/idom nagy vonalban...
Ahogy mondod, ez már golyóálló.
Tuti, hogy végighallgattad!
Naaaa, most mi? Rossz a dezodorom?
Na ebben tuti semmi károsodás nem ér bennünket, még ha egy kamion trafál el akkor sem. :D Elvégre 5kiló, meg Talmáé volt.
No erről még nem hallottam, utána olvasva sem.
Megjegyezzük

Piedone-nak is bevált, bár a púpos kárára.
még egy előnye van, ha megsimogatod szerencséd lesz
Az komoly motorozás lehet, hogy közben ostoroznak is. Vagy biztos egy tréning és ezzel ösztönzik a versenyzőket, mint krokodillal az úszókat.
Elméletileg, ha a púp mellett nyak cuccolót is viselsz akkor sokkal kisebb a valószínűsége a komoly gerinc sérülésnek. Legalábbis annó ezért is fejlesztették, majd később a suhanás technológia is beleszólt. De elméletileg védeni-e kellene. Amúgy sajnos ahány orvos annyi vélemény. Mint a fogkrémeknél, minden 10 ből 9 ezt ajánlja, de mindig másikat, szerintem az az 1 az fix, és tartózkodik.
Szia

A kialakítása segítségével elkerülhető az ostorcsapásos sérülés

Üdv
Gábor