Jó reggelt!
Pörög ám a topic! Lelki szemeimmel már látom, ahogy télen az eplényi sípályán 3 FLM ruhás karbon sisakos faszi kerget egy rózsaszín ruhás csajt, és közben üvölt a hangszórókból, hogy: Óóóó repülnék, repülnék hozzád..., majd a pálya alján összeszedik a csonttá fogyott 90 kilós testüket, és egy hüttében jól bepiálnak... Lehet nekem is rá kéne érnem, mert ezt nem kéne kihagyni!
Elméletileg, ha a púp mellett nyak cuccolót is viselsz akkor sokkal kisebb a valószínűsége a komoly gerinc sérülésnek. Legalábbis annó ezért is fejlesztették, majd később a suhanás technológia is beleszólt. De elméletileg védeni-e kellene. Amúgy sajnos ahány orvos annyi vélemény. Mint a fogkrémeknél, minden 10 ből 9 ezt ajánlja, de mindig másikat, szerintem az az 1 az fix, és tartózkodik.
http://cgi.ebay.de/Dainese-Mot...
első-hátsó sárvédő, két légbeömlő = 80ropi.
nem gyári.
Pörög ám a topic! Lelki szemeimmel már látom, ahogy télen az eplényi sípályán 3 FLM ruhás karbon sisakos faszi kerget egy rózsaszín ruhás csajt, és közben üvölt a hangszórókból, hogy: Óóóó repülnék, repülnék hozzád..., majd a pálya alján összeszedik a csonttá fogyott 90 kilós testüket, és egy hüttében jól bepiálnak... Lehet nekem is rá kéne érnem, mert ezt nem kéne kihagyni!
Megjegyezzük
Piedone-nak is bevált, bár a púpos kárára.
A kialakítása segítségével elkerülhető az ostorcsapásos sérülés
Üdv
Gábor