Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Devecserben van egy emberem. üveggyöngyökért dolgozik és nagyon szépen. Bár az iszap ömlés óta nem hívtam, hogy megvan-e egyáltalán a műhelye még. Mennyire sűrgős, mert én is színre akarom fújatni a hátsó sárvédőt, lassan hívni fogom.
Megpróbálom holnap ,ha jó és rugalmas vagy akkor üzletelhetünk..arrol nem beszélve hogy gondolom nincs garija..
Nem kell kapkodni, messze még a szezon. Lesz még addig klaszcsi rózsaszín is.
pont annyi.. (335fontos eladási áron) 109font,free posta..34840 pénz...
okt 15..ruha csizma rovat..tete
tecccik..
Viszont picit engedhetnél...nemrég 30ért hirdetted..
holnap hívlak ..ha picit faragsz..
Szia! A KNOX xl-es felül milyen színű?
Lehet érdekel..
Még az APRILÁKRA visszatérve(móka nélkül) ,próbáltam az összeset mikor úgy volt hogy kapok,nagyon bejöttek,főleg az rsv meg a touno, mana is nagyon nagyon..sajnos pénzem nem volt új mocira.
Tudom,köszi. .húzom már egy hete,nincs időm lerakni..
Idén úgy volt hogy alámvágnak egy apriliát használatra de aztán a válságra hivatkozva elmaradt..Kaptm rá kedvező ajánlatot(listaár -17%) de vegyen apriliát az akit szittyunak hívnak
Én inkább motort vettem.Egy digó bizsum már van.Kocsiban egyébként olasz párti vagyok, ez a 3dik olasz verdám.De mociban japán a nyerő Digók linkek,elektronika hulladék..
Mondtam én: KÉK VILLÁM!
vazzmeg olyan gyorsan mentél alig ismertelek meg
Egy élmény volt ma találkozni!
Nem ebbe a fórumba való
Üdv

tud valaki veszprém vagy környékén megbízható motorfényezőt?

nem airbrush, csak sima fényezőt. de akár árajánlatot is adhattok az e-mail-embre. egy Kawasaki ZX9R-t kellene lefényezni, 2 színben, metál narancssárga és metálfekete, és a felnik feketére.
Kérdezd meg safety-t! Ő mindig kapható rá!
Motorozik valaki ma? Én délután szerintem megyek egy karikát.
És még egy kérdés: hogyhogyhogyhogy nem APRILIÁD van?
Budában minden Aprilia....
Akkor nézesd meg az IGU-n a jobbos motorvédő burkolatodat. Pénteken láttalak a városban, picit le volt szakadva.
Igen a Zöld jobb, bár az jár le később.. és ugye 1ről lemaradtam már

De akkor amint észlelem senkinek nem tűnik úgy h nem lenne jó fajta?!?

Azért jól elbeszélgetünk
És el is ment 128.000Forintér.
A zöld, meg a feketére gondoltam, hogy azok közül vedd meg, amelyik tettszik, oda kértél véleményt.
Azt nézem, hogyan jár le szépen lassan a német ebayen az idő egy zzre, még 25 perc van hátra, és kb 90.000Fton áll a licit Kíváncsi leszek mennyire viszik fel a végén
Jövőre lehet, hogy megyünk arra is! Akkor szólunk pár szót az érdekedbe!
Honnan tudja, hogy én fokhagymásan, sok tejföllel, sok sajttal, még többel, és enyhén sósan szeretem.

Ezt üzend meg neki.... Ha véletlen arra járnék...