Devecserben van egy emberem. üveggyöngyökért dolgozik és nagyon szépen. Bár az iszap ömlés óta nem hívtam, hogy megvan-e egyáltalán a műhelye még. Mennyire sűrgős, mert én is színre akarom fújatni a hátsó sárvédőt, lassan hívni fogom.
Még az APRILÁKRA visszatérve(móka nélkül) ,próbáltam az összeset mikor úgy volt hogy kapok,nagyon bejöttek,főleg az rsv meg a touno, mana is nagyon nagyon..sajnos pénzem nem volt új mocira.
Idén úgy volt hogy alámvágnak egy apriliát használatra de aztán a válságra hivatkozva elmaradt..Kaptm rá kedvező ajánlatot(listaár -17%) de vegyen apriliát az akit szittyunak hívnak
Én inkább motort vettem.Egy digó bizsum már van.Kocsiban egyébként olasz párti vagyok, ez a 3dik olasz verdám.De mociban japán a nyerő Digók linkek,elektronika hulladék..
tud valaki veszprém vagy környékén megbízható motorfényezőt?
nem airbrush, csak sima fényezőt. de akár árajánlatot is adhattok az e-mail-embre. egy Kawasaki ZX9R-t kellene lefényezni, 2 színben, metál narancssárga és metálfekete, és a felnik feketére.
Azt nézem, hogyan jár le szépen lassan a német ebayen az idő egy zzre, még 25 perc van hátra, és kb 90.000Fton áll a licit Kíváncsi leszek mennyire viszik fel a végén
Viszont picit engedhetnél...nemrég 30ért hirdetted..
holnap hívlak ..ha picit faragsz..
Lehet érdekel..
Én inkább motort vettem.Egy digó bizsum már van.Kocsiban egyébként olasz párti vagyok, ez a 3dik olasz verdám.De mociban japán a nyerő Digók linkek,elektronika hulladék..
tud valaki veszprém vagy környékén megbízható motorfényezőt?
nem airbrush, csak sima fényezőt. de akár árajánlatot is adhattok az e-mail-embre. egy Kawasaki ZX9R-t kellene lefényezni, 2 színben, metál narancssárga és metálfekete, és a felnik feketére.
Budában minden Aprilia....
De akkor amint észlelem senkinek nem tűnik úgy h nem lenne jó fajta?!?
Azért jól elbeszélgetünk
Ezt üzend meg neki.... Ha véletlen arra járnék...