Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még én ülök mindig a gép előtt!
Hétfő délben?
Na jól van megyek, mielőtt még itt is megutálnak!
inkább délben
Látom itt mindenki olyan vastag , hogy nem győz magának ruhát venni! Pedig levenni sokkal jobb, mint felvenni...
Szép estét! (Szebb nem is lehetne! )

Gáborom! Hétfő délután 5-körül meeting a szokott helyen a Gábornál? Gyerekeket is viszek, így hozd Te is a trónörököst, ha jót akarsz!
arra akartam utalni, hogy a farmer nem kell alá, és akkor nincs mit kitömni, csak a csupasz valóság
kitömi télen-nyáron
Csúszok egyet hason, aztán más sincs
És az minek

Jobb a benzinkutas lányoknak is ha nincs, és úgyis csak fizetésnél számítana
Kár, hogy ez nem csiga bőr

Így marad az én ötletem
Be kell újítanom egy protektoros alsót
Ha sport motoron elegáns akarsz lenni, akkor csak azokat a páncélokat vedd fel, semmi mást.. de tényles semmi más ne legyen ...
De ez nem máshol pupos?
De csak ezt viselheti motorozás közben A benzinkutas hölgyek vágya lesz csak nem ilyen hidegben
De előbb kérem az előleget, aztán leadom az első rendelést 5 tonna import olasz csigára.

Milyen protektor kell, mert ha ezt is cserebogár kitinből akarod akkor nem most készül el. Így is meg kell várnom mire vedlenek a csigák.
Rendben, varrd meg kérlek Csigabőrből kérem, Sneéknél úgy is van elég
Legalább én tudok varrni
Egy fehér bőrruha és átfested egy komplett öltönnyé valamint veszel fel egy nyakkendőt.

Észre sem veszi senki a különbséget, de ha kell én tényleg csinálok neked egy elegáns motoros öltönyt. Nem tudok varrni, de nekem még így is megfogja érni.
Jó pénzért mindent! Ha kell és csinálok neked.
Azon morfondíroztam, ha kötelező munkához az öltöny - pl bankár, de motorozik az illető, akkor vajon mit vesz fel? Sportmotoron elegánsan azért fura lenne
mire készülsz? bevetésre?
vanucci a külső protikkam még ezüstbe is jobb..púpos lehet?
Protektoros öltöny nincs véletlenül? Természetesen nadrággal együtt. Mindegy hogy púpos, vagy nem púpos
No ha hozol még Te is embert akkor osztozom az engedményen, és ugyan olyan csizmánk lesz, max más színű...