Persze, az éremnek mindig két oldala van, de akkor vajon mi a funkciója a púpnak? Érvekkel meggyőzhető vagyok Eddig viszont torony magasan vezet a világhírű orvos tapasztalata a versenypályáról
Tulajdonképpen tökéletes a példa - L- karnitin - hiszen használják, csak épp lehet többet árt mint használ
Mármint az FLM ruha?
Még folyik a licit, most 150 jurónál tart..de vasárnap lesz a vége, akkor derül ki hogy mennyi az annyi..én 250-70eurig megyek el vele..
Akkor ez nem 2 forint. Erre mondtam, hogy a cimborám dekormatricával csináltatta meg....tök ugyan így néz ki. Gondolom ehhez képest akkor negyed árból.
Erre mondtam, hogy már ki tudja mi karbon, meg mi nem, kezd viccesnek tünni.
Ez olyan mint a magánnyugdíj pénztár! Egyik szerint jó, a másik szerint elhibázott döntés volt. Vagy az L-karnitin, a 9Oes évek csodaszere, mára kiderült, hogy kamu.
Olyan szar nem lehet, hogyha a versenyzők is használják, valljuk be a vizet máshonnan is tudnák szívni. Meg az esetleges balasetnél a kockázatot feláldoznák az áramvonalasság oltárán, hiszen egyre jobban a biztonságra törekszenek mindenhol.
Tulajdonképpen tökéletes a példa - L- karnitin - hiszen használják, csak épp lehet többet árt mint használ
Tuti hogy kedvencek közül szetted elő
móka..
http://youtu.be/Ia-GFT_a6Vc
Ámbár, mikor mentek Eplénybe, nem megfeletkezni rólam! Már tavaly sem estem, nem vagyok égő!
Még folyik a licit, most 150 jurónál tart..de vasárnap lesz a vége, akkor derül ki hogy mennyi az annyi..én 250-70eurig megyek el vele..
Erre mondtam, hogy már ki tudja mi karbon, meg mi nem, kezd viccesnek tünni.
Olyan szar nem lehet, hogyha a versenyzők is használják, valljuk be a vizet máshonnan is tudnák szívni. Meg az esetleges balasetnél a kockázatot feláldoznák az áramvonalasság oltárán, hiszen egyre jobban a biztonságra törekszenek mindenhol.
Sztem még nem láttad élőben azt a monza ruhát!
Jöhetsz ha ráérsz...
Tavaj mentünk majdnem minden nap egy egy órára..
Teljesem megvadult tőle
Dúrván harapós lett..
Nem nagyon fogom azért eröltetni mert horror az ára
Még egy év minimum. A mostani hónapom, az olyan sűrű mint egy jó halászlé Hülyére tanulom magam